SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksib ohitti ENCEn CS:GO-maailmanlistalla – HAVU nousi takaisin TOP30 joukkoon
  • PJ

Aleksib ohitti ENCEn CS:GO-maailmanlistalla – HAVU nousi takaisin TOP30 joukkoon

julkaistu: 24.02.2020 20:36

Maailman johtava Counter-Strike-sivusto HLTV päivitti tänään maailman ranking -listansa. Kolmenkymmenen parhaan joukossa tapahtui viikossa suuria muutoksia.

Suomalaisittain merkittävin muutos tapahtui ENCElle, joka tippui 138 pisteellään sijalta #11 sijalle #17. Tämän myötä Aleksi “Aleksib” Virolaisen edustama OG kapusi nyt ensimmäistää kertaa ENCEn ohitse sijalle #16 vain kahden pisteen erolle ENCEen.

Jesse “zehN” Linjalan edustama GODSENT tippui yhden sijoituksen ja on nyt 127 pisteellään sijalla #20. Otto “ottoNd” Sihvon c0ntact puolestaan tippui kolme sijoitusta 98 pisteensä myötä ja on nyt sijalla #27.

HAVU voitti viime viikonloppuna Assembly Winter -tapahtumassa pelatun CS:GO-turnauksen ja nousi nyt HLTV:n maailmanlistalla kaksi sijoitusta. Suomalaisjoukkue on nyt 41 pisteensä avulla jälleen sijalla #30.

Listan kärkikymmenikössä ei viikon aikan tapahtunut muutoksia. Sen sijaan merkittävimpinä nostoina mainittakoon brasilialainen FURIA, joka nousi kuusi sijoitusta ja on nyt 150 pisteen myötä OG:n edessä sijalla #15. Kuusi sijaa ei ole kuitenkaan mitään verrattuna Gen.G:n 28 sijan nousuun (tällä hetkellä sijalla #23), jonka se ansaitsi voittamalla viime viikonloppuna pelatun DreamHack Open Anaheim -turnauksen.

Suomalaiset HLTV:n maailmanlistalla:
16. OG (Aleksi “Aleksib” Virolainen)
17. ENCE
20. GODSENT (Jesse “zehN” Linjala)
27. c0ntact (Otto “ottoNd” Sihvo)
30. HAVU
57. SJ
69. KOVA
116. HREDS

Lähde: HLTV Kuva: BLAST Premier