SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksib loisti Katowicen huipputurnauksessa – ENCE möhli ensimmäisen mahdollisuutensa
  • Onni
    Koponen

Aleksib loisti Katowicen huipputurnauksessa – ENCE möhli ensimmäisen mahdollisuutensa

julkaistu: 01.02.2023 22:40

Suomalaispelaaja Aleksi “Aleksib” Virolainen johdatti NIP:n vastikään uudistuneen CS:GO-kokoonpanon arvostetun CS-tapahtuma IEM Katowicen pääturnaukseen.

Keskiviikon kamppailuissa joukkue kohtasi ensin brassijoukkue MIBR:n, joka kaatui vaivoin luvuin 16-13 Nukessa. Ratkaisevassa ottelussa NIP kellisti IVY-kokoonpano Team Spiritin, jonka yli joukkue juoksi 2-0 dominoivaan tyyliin.

Virolainen säväytti otteluissa myös yksilötaidollaan, sillä MIBR:iä vastaan suomalaispelaaja saavutti 1.16 ratingin, ja Spiritiä vastaan hän kantoi joukkueensa voittoon 1.31 ratingilla.

NIP:n matka Katowicessa jatkuu 4. päivä helmikuuta pääturnauksen alkaessa.

Myös suomalaisorganisaatio ENCE hakee paikkaa pääturnauksesta Play-Inin kautta. Taisto alkoi vahvasti 16-7 voitolla brasilialaista Painia vastaan, mutta ratkaiseva ottelu turnauspaikasta päättyi karvaaseen 1-2 tappioon Cloud9:lle. Ottelun kolmas kartta Vertigo oli ENCElle jo 12-8, kunnes johto lipsui joukkueen käsistä. Cloud9 voitti kartan lopulta luvuin 16-13 ja ansaitsi paikkansa pääturnauksessa.

ENCEllä on vielä yksi mahdollisuus saavuttaa turnauspaikka, kun se kohtaa  Complexity vs. Permitta ottelun voittajan perjantaina klo 17:00.

Kuva: NIP