SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksib heittää tikkaa
  • Kaapo
    Martinmäki

Aleksib kohtaa tänään maailman parhaimman CS:GO-joukkueen — Pelaajatcom näyttää ottelun

julkaistu: 24.09.2021 12:00

Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama OG aloittaa tänään taipaleensa BLAST Premier Fall Groups 2021 -turnauksessa. C-lohkon avausottelussa vastassa on HLTV-rankingissa sijalla 1. oleva Natus Vincere.

OG:n ja Na’Vin edellisestä kohtaamisesta on lähes vuosi. Lokakuussa 2020 joukkueet kohtasivat samaisessa BLAST-turnauksessa. Tuolloin OG oli voitokas lukemin 2-1.

Molempien joukkueiden kokoonpanot ovat kokeneet vuoden aikana muutoksia. Na’Vi korvasi veteraani Egor “flamie” Vasilevin joulukuussa Na’Vi Jr. joukkueesta nostetulla Valerii “b1t” Vakhosvkyilla. OGlla on puolestaan vaihtunut kaksi pelaajaa vuoden aikana. Nathan “NBK-” Schmitt ja Issa “ISSAA” Murad saivat lähteä. Heidän tilalleen tulivat Nikolaj “niko” Kristensen ja Shahar “flameZ” Shushan.

Ottelun voittajasuosikista ei tällä kertaa ole epäselvyyttä. Na’Vi on ollut loistavassa vireessä viime aikoina. Joukkue on voittanut kolme turnausta putkeen ja pitänyt HLTV-rankingin ykköspaikkaa heinäkuusta alkaen. OGn edellinen turnaus, ESL Pro Leaguen 14. kausi, päättyi jaetulle kolmannella sijalle.

OGn ja Na’Vin välisen taiston näet perjantaina 24.9. Pelaajatcomin Twitch-kanavalta. Itse ottelu alkaa kello 17:30, lähetys jo hieman tätä aiemmin.

C-lohkon kaksi muuta joukkuetta ovat FaZe ja Complexity. Heidän ottelunsa on määrä alkaa 20:30.

Kuva: OG Youtube