SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksib kohtaa ENCEn tärkeässä CS:GO-ottelussa – Kuka vie voiton?
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

Aleksib kohtaa ENCEn tärkeässä CS:GO-ottelussa – Kuka vie voiton?

julkaistu: 15.09.2020 15:18

Keskiviikkona 16. syyskuuta luvassa on suomalaisittain äärimmäisen mielenkiintoinen CS:GO-ottelu, kun Aleksi “Aleksib” Virolainen (OG) kohtaa entisen joukkueensa ENCEn ESL Pro Liigan 12. kaudella.

OG vs. ENCE -ottelu on molemmille joukkueille liigan lohkovaiheen toiseksi viimeinen CS:GO-taisto. ENCE johtaa A-lohkoa 4-1 tuloksella ja on täten hyvin kiinni pudotuspelipaikassa. OG puolestaan on aikeissa tippua 2-3 lohkotuloksensa myötä ja tarvitseekin kipeästi voiton edetäkseen liigan pudotuspeleihin.

Aleksi Virolaisen johtama OG ja ENCE ovat kohdanneet aiemmin vain kerran helmikuussa pelatussa ICE Challenge 2020 -turnauksessa. Tällöin OG vei voiton suvereenin 2-0 tuloksen myötä. Joukkueiden tilanne tällä hetkellä on kuitenkin aivan toinen kuin tuolloin.

Virolainen penkitettiin ENCEstä vuosi sitten ja tämä liittyi OG:n eurooppalaissikermään viime vuoden joulukuussa. OG on tällä hetkellä HLTV:n maailmanlistan 12. sijalla samalla, kun ENCE pitää 15. sijaa.

ENCE vs. OG -ottelu (bo3) alkaa keskiviikkona 18:30 ja voit seurata sitä suorana muun muassa turnausjärjestäjien omalta Twitch-kanavalta.

Kuva: ENCE & OG CS:GO

Tuoreimmat uutiset: