SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksib bootcampilla 2021
  • Niko
    Nikkilä

Aleksib kertoo, miksi Major-paikka jäi OG:lta sivu suun

julkaistu: 22.10.2021 10:04

CS:GOn kisakauden huipentuma, Tukholman Major-turnaus, alkaa ensi viikon tiistaina. Turnaukseen ottaa osaa 24 joukkuetta ympäri maailmaa, jotka taistelevat sen kahden miljoonan dollarin palkintopotista.

Suomea turnauksessa edustaa Joonas “doto” Forssin ja Eetu “sAw” Sahan (valmentaja) joukkue ENCE. Tämän lisäksi myös Jesse “zehN” Linjalan joukkue FunPlus Phoenix ja Aleksi “Aleksib” Virolaisen joukkue OG tavoittelivat Major-paikkaa, mutta jäivät karsintapisteissä alle vaaditun pisterajan.

Virolainen kertoi Dexerton tekemässä haastattelussa, miksi joukkue ei hänen mielestään onnistunut suoriutumaan vaaditulla tasolla.

“Joskus asiat eivät vain ‘klikkaa’, saatamme nousta aamulla väärällä jalalla. Meidän täytyy vain yltää tasaisiin suorituksiin, jotta kykenisimme pääsemään Majoreille luotettavalla tahdilla”, Virolainen selitti.

“Minusta tuntuu, että saatamme joka toisessa turnauksessa pelata joko todella hyvin tai todella huonosti, joten olemme yhä keskivaiheen joukkue. Toivomme saavamme asiat rullaamaan kunnolla ja ehkä alkaa tekemään joitain asioita eri tavalla.”

Virolainen mainitsee muiksi mahdollisiksi ongelmiksi mm. kommunikaation puutteen tai liiallisen keskittymisen jokaisen omaan pelaamiseen. Myös riittävä osumatarkkuus tärkeissä tilanteissa on hänen mielestään tärkeää.

Haastattelu on katsottavissa kokonaisuudessaan täältä. OG:n seuraava turnaus tulee olemaan joulukuun alussa pelattava Intel Extreme Masters XVI – Winter -turnaus, jossa se taistelee 250 000 dollarin palkintopotista 15 muun joukkueen kanssa.

Lähde: Dexerto Kuvalähde: OG