SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksib jäi kahden voiton päähän IEM-karsinnoista – ENCEn avausottelu klo 19 torstaina
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

Aleksib jäi kahden voiton päähän IEM-karsinnoista – ENCEn avausottelu klo 19 torstaina

julkaistu: 08.01.2020 20:28

Tällä hetkellä pelataan CS:GOn suurturnauksen, Intel Extreme Masters XIV:n, karsintoja ympäri maailmaa. Euroopan avoimet karsinnat ovat loppumetreillä ja niihin osallistui myös Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama OG.

OG raivasi tiensä IEM:n avoimien Euroopan karsintojen loppumetreille, kun se kaatoi edestään viisi vastustajajoukkuetta. Kuudennessa ottelussa se sai kuitenkin vastaansa vahvassa vireessä olleen puolalaisen AGOn , joka päihitti OG:n Inferno-kartassa luvuin 16-10.

Ottelussa oli jo comebackin makua, kun OG kykeni huonosta 0-7 alusta huolimatta kirimään ottelun sen eräässä vaiheessa jo 10-13 tilanteeseen. AGO oli kuitenkin lopulta parempi, eikä edes OG:n tähtipelaajan, tanskalaisen Valdemar “valde” Bjørn Vangsån, 1v3-clutch pelastanut joukkuetta.

Alla video Valdemarin taidonnäytteestä (jos video ei näy, voit katsoa sen myös täältä):

 

 

Huomenna torstaina 9. tammikuuta alkavat varsinaiset Euroopan alueen IEM-karsinnat ja näissä karkeloissa nähdään mukana myös suomalainen ENCE. Ottelut alkavat klo 19 ja voit seurata niitä esimerkiksi järjestäjien omalta Twitch-kanavalta.

Lisätietoja IEM-karsinnoista voit lukea aiemmasta uutisestamme. ENCEn ensimmäinen vastustaja selviää vasta, kun loput avoimien karsintojen ottelut on tänä yönä pelattu loppuun.

Lähde: HLTV, Kuva: BTS CS:GOIEM