×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksib ja OG nousivat voittoon ESL One -debyyttiottelussaan – Tappio näytti jo väistämättömältä
  • Niko
    Nikkilä

julkaistu: 18.08.2020 20:34

ESL One: Colognen Euroopan CS:GO-turnaus käynnistyi tänään. Yhteensä 16 joukkuetta taistelee sen 325 000 dollarin palkintopotista, mukaan lukien suomalaisen Aleksi “Aleksib” Virolaisen joukkue OG. Palkintorahojen lisäksi joukkueet palkitaan ESL Pro Tour -pisteillä.

OG kohtasi tämän illan avausottelussaan ruotsalaisen Ninjas in Pyjamasin. Joukkueiden viime kohtaaminen kesäkuun Blast Premier -finaalissa oli päättynyt ruotsalaisjoukkueen 2-0-voittoon, mutta tämän illan revanssista ei suinkaan odotettu läpihuutojuttua.

Ottelun avauserä (Inferno) näyttikin, että OG oli valmis taistelemaan kynsin ja hampain voittonsa edestä. Erä oli äärimmäisen tiukka, sillä OG:n näyttävästä 6-0-avauksesta huolimatta Ninjas in Pyjamasin onnistui kiriä nämä kiinni ja jopa nousta 14-10-johtoasemaan. Erä ajautui lopulta jatkoajalle, jossa OG ylsi erävoittoon pisteillä 19-16.

Toisessa erässä (Train) Ninjas in Pyjamas pääsi kuitenkin parantamaan suoritustaan. Vaikka tämäkin erä pelattiin tiukoissa tunnelmissa ja OG lähti puoliajalle niukassa 8-7-johtoasemassa, päättyi erä lopulta ruotsalaisten hyväksi. Lopputuloksena oli selkeä 16-12-voitto Ninjas in Pyjamasille.

Ruotsalaisten ylivalta näytti vain kasvavan kolmannen ja ratkaiseva erän (Mirage) alkupuoliskolla. Moni varmasti arveli loppuottelun olevan läpihuutojuttu, kun puoliajalle lähdettiin 10-5-asemassa Ninjas in Pyjamasin hyväksi. Erän toisella puoliskolla nähtiin kuitenkin OG:n ilmiömäinen nousu, jonka avulla nämä onnistuivat pakottamaan erän jatkoajalle. Myös jatkoajan ratkeamista saatiin odottaa pitkään, ja se päättyi lopulta OG:n 22-19-voittotulokseen,

OG:n seuraava ottelu tulee olemaan Sproutia vastaan tämän viikon lauantaina klo 16:00. Ottelua voi seurata suorana ESL:n Twitch-kanavalta.

Lähde: HLTV Kuvalähde: OG