Aleksib ja OG matkaavat DreamHackin pudotuspeleihin – Venäläisjoukkue kaadettiin komeasti
  • Niko
    Nikkilä

julkaistu: 13.08.2020 19:10

Suomalainen Aleksi “Aleksib” Virolainen kamppaili tänään yhdessä joukkueensa OG:n kanssa paikasta DreamHack Open Summer -turnauksen semifinaalissa. Eurooppalaisturnauksen palkintopotti on yhteensä 90 000 dollaria ja semifinaaliin jatkoi ainoastaan neljä parasta joukkuetta kahdeksasta.

OG kohtasi juuri päättyneessä ottelussaan venäläisen forZen. Molemmat joukkueet olivat yltäneet lohkossaan 1-1-voittotulokseen ja taistelivat siten sen viimeisestä semifinaalipaikasta.

Ensimmäinen erä (Mirage) alkoi venäläisjoukkueen menestyksellä. Joukkue nousi OG:n lupaavasta alusta huolimatta puoliaikaan mennessä johtoon tuloksella 9-6. Erän toisella puoliskolla OG kuitenkin asetti vastustajansa ahtaalle. forZen onnistui netota itselleen ainoastaan viisi pistettä, ja OG tanssahteli erän voittoon 10 pisteen saaliillaan ja 16-14-lopputuloksella.

Ottelun toinen erä (Nuke) näytti taas alkuun siltä, että forZe nousisi niskan päälle. Se ylsi nopeasti 6-1-johtoasemaan, joka kuitenkin myös menetettiin varsin äkkiä: OG aukaisi itselleen kahdeksan pisteen voittoputken, joka nosti nämä 9-6-johtoasemaan. Vaikka forZen onnistuikin taas avata pistepörssinsä puoliajan jälkeen, ei tämä riittänyt tilanteen korjaamiseen, vaan OG vei lopulta erän tuloksella 16-10 ja ottelun luvuin 2-0.

OG:n semifinaaliottelu pelataan lauantaina klo 17:00, ja se kohtaa tällöin saksalaisen BIGin. Ottelua voi seurata suorana DreamHackin Twitch-kanavalta.

Lähde: HLTV Kuvalähde: BTS