SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksib ja OG kaatuivat tiukassa finaaliottelussa – Virtus.Pro on Flashpoint Season 2 mestari!
  • Joni
    Ojala

julkaistu: 07.12.2020 00:34

Flashpoint Season 2 -turnauksen finaali pelattiin tänä iltana. Vastakkain finaalissa nähtiin ylemmästä sarjasta itsensä finaaliin taistellut Virtus.Pro ja Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama OG.

Ensimmäisenä karttana pelattiin VP:n valitsema Mirage. OG aloitti finaaliottelun voittamalla pistoolikierroksen terroristien puolella. Ensimmäinen puolisko sujui hyvin tasaisesti. OG aloitti todella vahvasti VP:n kiriessä loppua kohti korkeammalle pisteissä. OG voitti ensimmäisen puoliskon juuri ja juuri luvuin 9-6. Puolien vaihduttua OG voitti jälleen pistoolikierroksen. Toinen puolisko alkoi OG:lle todella vahvasti. Virtus.Pro onnistui voittamaan muutaman kierroksen, muttei tarpeeksi pysyäkseen OG:n tahdissa. OG päätti ensimmäisen kartan 16-10.

Toisena karttana nähtiin OG:n valitsema Train. VP aloitti kartan voittamalla pistoolikierroksen terroristien puolella. OG yllätti katsojat huomattavasti odotettua huonommalla suorituksella, mitä heiltä odotettiin omassa kartassaan. Varsinkin, sillä Train on tunnettu hyvin CT painotteisena karttana. Virtus.Pro päätti ensimmäisen puoliskon vahvalla 11-4 tuloksella. Puolien vaihduttua VP voitti jälleen pistoolikierroksen. OG onnistui aloittamaan toisen puoliskon vahvemmin, mutta Virtus.Pron johto oli liian suuri. VP voitti toisen kartan luvuin 16-9.

Kolmas kartta oli Inferno. Virtus.Pro aloitti voittamalla pistoolikierroksen terroristien puolelta. Kolmannen kartan ensimmäinen puolisko tuntui hyvin tutulta toiselta kierrokselta. Puolustava OG ei tuntunut saavan karttoja haltuunsa VP:ltä, joka onnistui asettamaan pommin todella nopeasti. Virtus.Pro päätti ensimmäisen puoliskon jälleen kerran 11-4 voitolla. Puolien vaihduttua VP voitti jälleen kerran pistoolikierroksen. Toinen puolisko tuntui myös hyvin tutulta toisesta kartasta. OG onnistui voittamaan tiukkoja voittoja kazakhstanilaisten taistellessa viimeisestä kierrospisteestä. Virtus.Pro voitti kuitenkin lopulta kolmannen kartan luvuin 16-12.

Ottelun voittanut Virtus.Pro vie pokaalin lisäksi mukanaan 500 000 dollaria. Suomalaisten kannustama OG joutuu tällä kertaa tyytymään hopeaan, vieden kotiin mukanaan kuitenkin 250 000 dollaria. Finaalin voittaminen olisi ollut hieno saavutus joukkueelta menestyksekkään vuoden lopuksi. Valitettavasti fanit joutuvat odottamaan turnausvoittoa vielä jonkin aikaa.