SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksib ja G2 Major-turnaukseen! – Jännitysnäytelmä päättyi vasta jatkoajalla
  • Onni
    Koponen

Aleksib ja G2 Major-turnaukseen! – Jännitysnäytelmä päättyi vasta jatkoajalla

julkaistu: 23.04.2022 20:32

Aleksi “Aleksib” Virolaisen ja G2:n taistelu PGL Major Antwerp -turnauspaikasta jatkui tänään tanskalaista Astralista vastaan. Ottelu eteni peräti kolmanteen karttaan asti, jossa G2 onnistui ottamaan voiton kotiin.

Taistelu alkoi G2:n karttavalinnassa Dust2:ssa. Joukkueet voittivat aluksi kierroksia edestakaisin, mutta lopulta leikkiminen riitti eurooppalaiskokoonpanolle. G2 oli jo 10-8 tappioasemassa, kunnes he voittivat kahdeksan peräkkäistä kierrosta, voittaen oman valintansa luvuin 16-10.

Seuraavaksi mentiin Astraliksen valitsemaan Ancientiin, jossa joukkue on tunnetusti kovimmillaan. Tilastojen puolesta CT-puoli on kartassa yleensä ylivoimainen, mutta Astralis näytti taitonsa T-puolella ja murskasi G2:n ensimmäisellä puoliskolla 12-3. Lopulta tanskaiset veivät kartan 16-6.

Viimeinen, tasoittava kartta oli Vertigo. G2 on pelannut karttaa viimeisen kolmen kuukauden aikana kolme kertaa, ja voittanut joka kerta.

Astralis meni heti alkuun 8-2 johtoon, ja tilanne näytti G2:lle todella pahalta. Jollain ilveellä toiselle puoliskolle mentäessä tilanne oli kuitenkin 8-7. Trilleri vaati lopulta jatkoajan, ja G2 vei kartan luvuin 19-17.

G2 etenee varmasti Major-turnauksen haastajavaiheeseen, mutta pääsee todennäköisesti pelaamaan paikasta legendavaiheeseen huomenna. Astraliksen on pakko voittaa huomenna, mikäli he mielivät päästä mukaan arvoturnaukseen.

Kuva: G2