SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksib haastattelussa: Tunnelma joukkueessa “kuin hautausmaalla” ilman yhtä pelaajaa
  • Perttu
    Leinonen

Aleksib haastattelussa: Tunnelma joukkueessa “kuin hautausmaalla” ilman yhtä pelaajaa

julkaistu: 13.09.2023 23:37

Aleksi “Aleksib” Virolaisen edustama Natus Vincere aloitti tänään oman urakkansa ESL Pro Leaguen kaudella numero 18. Joukkue kaatoi C-lohkon avausottelussaan kiinalaisen 5yclonen puhtaasti 2-0. Ottelun jälkeisessä haastattelussa suomalainen IGL avasi joukkueensa kemiaa.

Aleksib kehui haastattelussa vuolain sanoin joukkueen liettualaispelaaja Justinas “jL” Lekaviciusta.

“Minusta hän sopii täydellisesti kansainväliseen kokoonpanoon. Tarkoitan, että joukkueissa on oltava avainpelaajia, jotka ovat valmiita uhrautumaan ja pitämään hauskaa. Jos joukkueessamme ei olisi jL:ää tunnelma olisi kuin hautausmaalla 24/7”, Virolainen ylisti joukkuekaveriaan.

“Se on yksi suurimmista asioista. Hän pitää tunnelman hyvänä ja muut hyvällä tuulella vaikka asiat eivät sujuisi tai olisivat huonosti. Hän käyttää paljon aikaa yksilöiden itseluottamuksen nostattamiseen ja se on juuri se mitä me kaikki tarvitsemme ollaksemme parempia”, suomalaiskippari päättää haastattelun.

Liettualainen jL, kuten muukin NaVi-joukkue esiintyi tänään edukseen servulla muutenkin kuin vain pitämällä hauskaa. Tärkeä 2-0 voitto on varmasti itsessäänkin iso tekijä nostattamaan joukkueen ilmapiiriä ja itseluottamusta.

Joukkueen terävin servulla oli odotetusti supertähti Oleksandr “s1mple” Kostyliev. Heti perässä tulivat kuitenkin huumorimies jL sekä Aleksib. Liettualainen kirjautti kahteen karttaan tehot 44-30 (tapot-kuolemat) ja ratingiksi 1.25, kun suomalaisen tehot olivat puolestaan myös kiitettävät 38-35 ja rating 1.19.

NaVi jatkaa otteluitaan huomenna Apeksia vastaan yläkaavion semifinaaliottelussa.

Lähde: HLTV Kuva: Navi