×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksi Virolaisen OG:lle karvas tappio  – Pelaa keskiviikkona vielä pudotuspelipaikasta
  • Niko
    Nikkilä

Aleksi Virolaisen OG:lle karvas tappio – Pelaa keskiviikkona vielä pudotuspelipaikasta

julkaistu: 23.08.2020 17:00

Euroopan ESL One: Cologne CS:GO-turnauksen ensimmäiset pudotuspelijoukkueet selvisivät eilen. Nämä ovat Astralis ja Sprout, jotka turvasivat turvasivat itselleen mahdollisuuden turnauksen 150 000 dollarin pääpalkintopottiin.

Suomalaisten harmiksi Aleksi “Aleksib” Virolaisen joukkue OG kärsi eilen tappion Sproutia vastaan näiden taistellessa lohkonsa pudotuspelipaikasta. Ottelun ensimmäinen erä (Train) pelattiin selvästi Sproutin pussiin ja se vei voiton tuloksella 16-9. Toisessa erässä (Inferno) OG:n onnistui puolestaan nousta niskan päälle ja päättää erä 16-13-voittotulokseen.

Kolmannesta ja ratkaisevasta erästä (Nuke) odotettiin täten tiukkaa kuolonkamppailua, mutta sen sijaan OG näytti menettäneensä puhtinsa täysin. Sprout dominoi erää eikä OG päässyt edes avaamaan pistesaldoaan kunnolla.  Erä päättyi 16-3-tulokseen Sproutin hyväksi, ja ottelu näiden 2-1-voittolukemiin.

OG:lla on vielä yksi mahdollisuus ansaita paikka pudotuspeleissä, kun se ottelee MAD Lionsia vastaan ensi viikon keskiviikkona klo 16:00. Ottelua voi seurata suorana ESL:n Twitch-kanavalta.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: Beyond The Summit