SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksi Virolaisen OG pelaa avausottelunsa ESL Pro Leaguessa perjantaina
  • Aleksi
    Majander

Aleksi Virolaisen OG pelaa avausottelunsa ESL Pro Leaguessa perjantaina

julkaistu: 25.03.2020 14:21

ESL Pro League jatkuu huomenna torstaina, kun Euroopan liigan C-lohko ja Amerikan liiga aloittavat ottelunsa. Euroopan liigassa yhteensä 18 joukkuetta kilpailee puolen miljoonan dollarin palkintopotista, kun taas Amerikassa kuusi joukkuetta jakaa 200 000 dollarin pottia.

Koronaviruksen takia puhtaasti online-tapahtumaksi muutettu liiga joutui joustamaan viimeisten lohkojen kohdalla aikatauluissa. Kun kahden ensimmäisen lohkon kohdalla pelattiin aina kolme ottelua päivässä, viimeiset lohkot pelataan enemmän joukkueiden ehdoilla. Päivitetty otteluaikataulu kannattaa tarkistaa esimerkiksi Liquipediasta.

Maailmalistalla sijalla 19 olevan OG:n tähdittämä Aleksi ”Aleksib” Virolainen on liigan viimeinen suomalaistoivo nyt, kun ENCE sekä Jesse ”zehN” Linjalan GODSENT ovat molemmat virallisesti tippuneet ensimmäiseltä kaudelta. OG:n tie jatkoon ei ole kuitenkaan ruusuinen, sillä C-lohkossa pelaa kolme joukkuetta maailmanlistan seitsemän parhaan joukosta.

OG:n alkanut CS-vuosi on ollut ailahteleva. Joukkue menetti pari viikkoa sitten mahdollisuutensa Major-paikkaan hävittyään Minor-karsinnat GODSENTILLE. Aleksib kommentoi tappiota viikko sitten Pelaajat.comin podcastissa.

EPL-avausottelussa OG kohtaa perjantaina maailmanlistan sijalla #29 olevan kiinalaisen TYLOOn. TYLOO nähtiin viimeksi Euroopassa helmikuun lopulla IEM Katowice -turnauksessa, jossa sen matka katkesi jo lohkovaiheessa suoraan kahdella tappiolla.

Paperilla TYLOO on EPL:n C-lohkon heikoin joukkue, joten OG lähtee kohtaamiseen selkeänä ennakkosuosikkina. Koska kyseessä on kuitenkin tuntemattomampi joukkue, saattaa se yllättää etenkin, kun kyseessä on online-ottelu.

OG:n avausottelu alkaa perjantaina 27.3. kello 15:25 suomen aikaa ja sen voi katsoa suorana ESL:n viralliselta Twitch-kanavalta.

Artikkelikuva: BTS CS:GO