SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksi Virolaisen OG nöyryytti CS:GO-kärkijoukkuetta – Käveli yli kahdessa viimeisessä kartassa
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

Aleksi Virolaisen OG nöyryytti CS:GO-kärkijoukkuetta – Käveli yli kahdessa viimeisessä kartassa

julkaistu: 29.03.2020 18:36

Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama OG pelaa tällä hetkellä ESL Pro Leaguen 11. kauden otteluitaan. Ensimmäisessä ottelussaan se kaatoi kiinalaisen TYLOOn 2-0. Tänään vastaan asettui CS:GO-maailmanlistan nelonen, mousesports.

OG vs mousesports -ottelu pelattiin bo3-formaatilla ja se alkoi äärimmäisen tiukalla Mirage-kartalla. Kartta eteni jatkoajalle, jossa mousesports vei pidemmän korren 19-16 tuloksella. Tästä alkoi kuitenkin OG:n nousu.

Toisena karttana pelattiin mousesportsin karttavalinta, Train, ja OG aloitti CT-puoliskonsa vahvalla 12-3 tuloksella. Mousesports ei kyennyt kirimään eroa millään kiinni puolien vaihdon jälkeen ja OG voitti kartan 16-5.

Ratkaisevana karttana pelattiin Inferno, jossa OG:n CT-puoli oli entistäkin vahvempi. OG hävisi vain yhden kierroksen ja puolia vaihdettiin 14-1 tuloksella OG:n eduksi. Mousesports raapi itselleen toisen pistoolikierroksen, mutta se ei riittänyt alkuunkaan. OG voitti Infernon ylivoimaisesti 16-2 ja näin koko bo3-ottelun karttaluvuin 2-1.

Voiton myötä Virolaisen OG siirtyi ESL Pro Leaguessa oman C-lohkonsa kärkeen. Seuraavan EPL-ottelun OG pelaa tiistaina klo 16:25 alkaen, kun tätä vastaan asettuu maailmanlistan kolmonen, ranskalainen G2.

 

Lähde: HLTV Kuva: OG CS:GO