SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksi Virolaisen OG kohtaa CS:GO-kärkinimet ensi viikonloppuna – Potissa 2 miljoonaa hyväntekeväisyyteen
  • Niko
    Nikkilä

Aleksi Virolaisen OG kohtaa CS:GO-kärkinimet ensi viikonloppuna – Potissa 2 miljoonaa hyväntekeväisyyteen

julkaistu: 23.05.2020 19:49

Hyväntekeväisyysjärjestö Gamers Without Borders on julkistanut tulevan CS:GO-turnauksensa osallistujajoukkueet. Kahden miljoonan dollarin palkintopotilla varustettu turnaus on osa kymmenen miljoonan dollarin turnaussarjaa. Palkintorahat lahjoitetaan voittajien valitsemille, koronaviruksen parissa työtä tekeville hyväntekeväisyysjärjestöille.

Suomea turnauksessa edustaa Aleksi “Aleksib” Virolaisen joukkue OG. Turnauksen muut osallistujajoukkueet ovat G2, Fnatic, Natus Vincere, FaZe Clan ja mousesports. Turnaus järjestetään ensi viikonloppuna, 29.-31.5.

Vaikka kyseessä onkin hyväntekeväisyysturnaus, tullaan siinä taatusti näkemään näyttäviä yhteenottoja. Osallistujajoukkueet näet edustavat maailman parhaimmistoa; Natus Vincere, Fnatic, mousesports ja G2 hallitsevat maailmanlistan sijoja 2-5, OG taasen sijaa 16.

Turnauksen tarkempaa aikataulua ei ole vielä julkaistu, mutta saat siitä parhaiten tietoa seuraamalla järjestön Twitter-tiliä. Lisätietoa löytää myös järjestön verkkosivuilta, joiden kautta on mahdollista tehdä lahjoitus koronaviruksen vastaisen työn puolesta.

Lähde: Gamers Without Borders Kuvalähde: OG