SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksi Virolaisen CS-joukkue kohtaa maailman ykkösen! – Katso suorana Pelaajatcomin Twitch-kanavalta
  • Toimitus

Aleksi Virolaisen CS-joukkue kohtaa maailman ykkösen! – Katso suorana Pelaajatcomin Twitch-kanavalta

julkaistu: 26.02.2022 12:50

Aleksi “Aleksib” Virolaisen CS:GO-joukkue G2 on edennyt eilen illalla alkuvuoden suurimman CS-turnauksen, IEM Katowicen, välieriin.

Jatkopaikka neljän parhaan joukkoon tuli 2–0 voitolla Virtus.Pro:ta vastaan. Ensimmäinen kartta Mirage kesti peräti 46 kierrosta, kun joukkueet mittailivat toisiaan kahdelle jatkoajalle asti.

Lopulta debyyttiään isolla areenalla tehnyt Ilya “m0NESY” Osipov sai suorituksillaan Virtus.Pron kaatumaan Miragessa. Yleisö haukkoi happea vain 16-vuotiaan pelaajan iskiessä tulostaululle häikäisevät 45 kaatoa ja mitä mielettömimpiä suorituksia.

Alla illan ehkä puhutuin hetki, kun Aleksib ja m0NESY yhdessä voittivat 2 vastaan 5 tilanteen.

Miragessa koetun tappion jälkeen Virtus.Prosta ei ollut enää vastusta Infernossa, kentän mennessä ylivoimaisesti G2:n suuntaan 16–5.

Tänään välierissä G2 kohtaa maailman ykkösnimi Natus Vinceren ja maailman parhaana CS:GO-pelaajana viime vuonna palkitun Aleksandr “S1mple” Kostylievin.

G2 on hävinnyt viimeisen 2 vuoden aikana toistuvasti LAN-turnausfinaaleja Naville, mukaanlukien majorit. Siksi organisaatio loi kokoonpanonsa uudelleen vuodenvaihteessa mielessään nimenomaan sellainen joukkue, joka voisi kaataa Navin.

Nyt kilpakaksikkotiimit kohtaavat miljoonaturnauksen välierissä ja vain voittaja etenee finaaliin. Myyttisyyttä illan ottelussa riittää siltäkin osin, että m0NESY on entinen Navin akatemia-pelaaja ja hänestä on puhuttunu uutena S1mplenä. Nyt nämä kaksi pelaajaa kohtaavat toisensa ensi kerran.

Näet G2 vs. Navi ottelun suorana ja suomeksi selostettuna tänään Pelaajatcomin Twitch-kanavalta kello 16:30 alkaen. Selostajana toimii Arttu “Olvari” Hämäläinen ja Slaava “Twista” Räsänen.

Illan toinen välierä, Heroic vs. Faze, alkaa noin kello 20:00 aikaan ja sen näkee niin ikään Pelaajatcomin Twitchistä.

Kuva: G2