SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksi “Aleksib” Virolainen jäi parin pisteen päähän BLAST-finaalista – Tippui tiukan väännön jälkeen
  • Niko
    Nikkilä

julkaistu: 27.11.2022 01:39

Aleksi “Aleksib” Virolaisen joukkue Ninjas in Pyjamas otteli tänään ratkaisevassa välieräottelussaan BLASTin 425 000 dollarin palkintopotilla varustetussa syysturnauksessa. Joukkueen vastustajaksi nousi FaZe Clan, joka oli ansainnut suoran välieräpaikan lohkovaiheen ykkössijallaan. Ottelu lähetettiin muiden turnauspelien tavoin Pelaajatcomin Twitch-kanavalta.

Ottelun ensimmäinen erä (Overpass) alkoi Ninjas in Pyjamasin vahvalla kolmen pisteen avauksella, mutta tasoittui pian. Erätauolle mentiin tiukassa 8-7-tilanteessa FaZen hyväksi. Toisella puoliskolla Ninjas ottikin ottelun tiukkaan hallintaan, pitäen FaZen pistepörssin aisoissa ja pönkittäen samalla omaansa. Joukkue päätti erän voitokkaasti luvuin 16-11.

Toisessa erässä (Nuke) näytti aluksi siltä, että FaZe olisi jo noussut niskan päälle. Joukkue johti erää parhaimmillaan viidellä pistellä luvuin 6-1, mutta Ninjas räjäytti heti tämän jälkeen oman pistesaldonsa auki ja rynni toisen eräpuoliskon alussa jopa 14-7-johtoasemaan. Tilanne kääntyi kuitenkin taas päälaelleen, kun FaZe otti pelin uudelleen hallintaansa. Lopulta erä päättyi jatkoajan jälkeen FaZen tiukkaan 19-17-voittoon.

Kolmannessa ja ratkaisevassa erässä (Mirage) joukkueet ottelivat tasaisesti aina erätaukoon asti, jonka jälkeen FaZe laittoi absoluuttisen stopin Ninjasin peliliikkeille; joukkue onnistui nettoamaan erän loppupuoliskolla vain yhden pisteen samalla, kun Faze ampaisi 8-7-johtoasemastaan erän voittoon luvuin 16-8.

Tappionsa myötä Ninjas in Pyjamas sijoittui turnauksen jaetulle 3.-4. sijalle ja palkittiin tästä 40 000 dollarilla ja 1 250 BLAST-pisteellä.

Lähde: HLTV Kuvalähde: NIPCS