SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
“Alan kohta itkemään” – CS:GO-tähti jätti tunteellisen videoviestin vanhalle joukkuekaverilleen dev1celle
  • Onni
    Koponen

“Alan kohta itkemään” – CS:GO-tähti jätti tunteellisen videoviestin vanhalle joukkuekaverilleen dev1celle

julkaistu: 14.05.2021 18:30

ESL julkaisi ESL Counter Strike -Youtube kanavallaan videon, jossa tanskalaislegenda Peter “dupreeh” Rasmussen jätti vastikään joukkueesta lähteneelle Nicolai “dev1ce” Reedtzille “jäähyväisviestin”. Rasmussen ja Reedtz pelasivat samoissa joukkueissa melkein kahdeksan vuotta, ja he voittivat yhdessä neljä Major-turnausta.

Videolla Rasmussen kertoo tuntemuksiaan Reedtzin siirrosta Ninjas In Pyjamasiin ja siitä, millaista on ollut pelata dev1cen kanssa yli puoli vuosikymmentä. Videon edetessä Rasmussen liikuttuu kyyneliin: “Alan kohta itkemään, tämä on oikeasti todella tunteellista.” Hän jatkaa puhumista ääni väristen, ja lopulta hänen osuutensa päättyy.

Seuraavaksi haastattelija Conner “Scrawny” Girvan näyttää Rasmussenin viestin Reedtzille, ja Reedtz kertoo Rasmussenista ja koko Astraliksesta joukkuekavereina ja ihmisinä. “Hänessä (Rasmussenissa) on ominaisuuksia joita näkee ihmisissä todella harvoin.”

Koko videon katsoa alla olevasta linkistä:

Dev1ce siirtyi kolme viikkoa sitten ruotsalaiseen Ninjas In Pyjamasiin ja oli täten ensimmäinen Astraliksen pelaaja, joka poistuu legendaarisesta tanskalaisesta kokoonpanosta. Joukkue, jonka muodostivat Reedtz, Rasmussen, Andreas “Xyp9x” Højsleth, Lukas “Gla1ve” Rossander ja Emil “Magisk” Reif dominoi CS:GOta vuonna 2018, ja kokoonpano on luultavasti paras, joka tulee ikinä pelaamaan CS:GOta. Joukkue voitti yhdessä kolme Major-turnausta ja he olivat HLTV.orgin sijoituksissa paras joukkue yli vuoden putkeen.

Nicolai “dev1ce” Reedtz debytoi NiPin paidassa tänään klo 19:00 puolalaista Anonymoa vastaan.

Kuvalähde: ESL

Tuoreimmat uutiset: