SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
17-vuotias major-voittajan joukkueeseen – “Hän on seuraava ruotsalainen supertähti”
  • Perttu
    Leinonen

17-vuotias major-voittajan joukkueeseen – “Hän on seuraava ruotsalainen supertähti”

julkaistu: 02.07.2024 18:00

Ruotsalaisorganisaatio EYEBALLERS tiedotti eilen tehneensä sopimuksen 17-vuotiaan Alex “poiii” Nyholmin kanssa.

Nyholm on suurelle yleisölle tuntemattomampi nimi, mutta lahjakkaalle nuorukaiselle on ladattu kovat odotukset niskaansa. EYEBALLERS:n toimitusjohtaja ja pelaaja Jesper “JW” Wecksell kutsui organisaation tiedotteessa Nyholmia Ruotsin seuraavaksi supertähdeksi CS:ssä.

Nyholm siirtyy EYEBALLERS:n riveihin toisesta ruotsalaisjoukkueesta Lilmixistä. Kyseessä on nuorukaisen ensimmäinen joukkue, joka mahdollistaa hänen keskittymisen täydellisesti vain pelaamiseen.

Nuorelta pelaajalta löytyy hieman näyttöjä JW:n puheiden tueksi. Hän pelasi Lilmixissä 25 karttaa HLTV-peleissä, joissa hän kerrytti huiman 1.26 ratingin. FACEIT:ssä lahjakkuus saavutti puolestaan melkein 4000 ELO-pisteen rajapyykin.

“EYEBALLERS on ollut uskomattoman ammattimainen vuoropuhelussaan minun ja vanhempieni kanssa, jotka ovat minulle erittäin tärkeitä tässä seikkailussani. Kodin tuki merkitsee minulle kaikista eniten”, Nyholm kertoo uuden organisaationsa tiedotteessa.

“Olen todella kiitollinen tästä mahdollisuudesta päästessäni pelaamaan legendaaristen pelaajien kuten JW:n ja Maikil ‘Golden‘ Selimin kanssa, jotka ovat voittaneet isoja turnauksia yhdessä. Tiedän, että minun pitää paiskia kovasti töitä ollakseni jonain päivänä yhtä hyvä kuin he”, Nyholm päättää.

EYEBALLERS majailee tällä hetkellä HLTV:n rankinglistan sijalla 68.

Lähde: HLTV