SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Counter-Strike-pelaaja haluaa lempikarttansa takaisin – Otti paljon puhuvan tatuoinnin
  • Toimitus

Counter-Strike-pelaaja haluaa lempikarttansa takaisin – Otti paljon puhuvan tatuoinnin

julkaistu: 15.01.2024 08:00

Counter-Striken legendaarisimpiin karttoihin kuuluva Train on ollut poissa parrasvaloista pian kolme vuotta. Juna-aseman ympäristöön sijoittuva kenttä poistettiin CS:GO:n aktiivisesta karttavalikoimasta keväällä 2021,  kun tilalle nostettiin Ancient.

Trainia ei ole täten nähty ammattilaiskarkeloissa pitkään aikaan ja sepäs kartan faneja harmittaa. Counter-Striken aktiivinen karttavalikoima kuitenkin muuttuu epätasaisen tasaisesti pelin kehittäjän Valven toimesta. Viimeisin muutos tapahtui vuonna 2022 IEM Rio Major -turnauksen jälkeen, kun Anubis nostettiin kilpailullisten karttojen joukkoon.

Jos Valven aiemmista tekemisistä päättelee, voi hyvin olla, että karttoihin tulee muutoksia maaliskuussa pelattavien Kööpenhaminan majoreiden jälkeen. Se olisi samaan aikaan ensimmäinen karttamuutos Counter-Strike 2:n aikana.

Voisiko aktiiviseen karttavalikoimaan nouseva kenttä olla Train, esimerkiksi Dust II:n ja Cachen sijasta? Näin uskoo ainakin yksi fani, käyttäjä nimeltä ManaosRules, joka julkaisi kuvan uudesta tatuoinnistaan pelin Reddit-sivulle.

Käsivarren tatuoinnissa voi nähdä tutut kuviot, nimittäin kyseessä on Trainin kartta yläpuolelta kuvattuna. Tatska sai alustalla innostuneen vastaanoton. Yksi käyttäjä kommentoi ironisesti julkaisijan olevan “vähiten pakkomielteinen Train-fani”. Useat kommentoijat toteavat kaipaavansa karttaa yhtä lailla kovasti takaisin.

As we wait for it to comeback, here’s my new tattoo
byu/ManaosRules inGlobalOffensive

Train on ollut myös suomalaisten CS-pelaajien suosiossa. Alla voit katsoa videon IEM Katowice -majoreiden välierästä vuodelta 2019, kun suomalaisjoukkue ENCE päihitti kartassa Natus Vinceren.

Kuva: Valve