SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Dosian ja Olofmeisterin meemailut sekoittivat Googlen
  • Juuso
    Syngelmä

Counter-Strike -legendojen meemailu rikkoi Googlen

julkaistu: 25.06.2021 11:40

CS:GO-yhteisö on saanut osakseen paljon naurua sen jälkeen kun Google on antanut kuvahaun tulokseksi kuvan Mikhail “Dosia” Stolyarovista, kun hakukoneen käyttäjä hakee hakusanalla “Olofmeister.”

Dosia pelaa nykyään Free TON -nimisessä joukkueessa. Aiemmin urallaan hän on voittanut esimerkiksi major-turnauksen Gambitin riveissä. Olof “olofmeister” Kajbjer pelaa sen sijaan FaZe Clanissa. Hän on voittanut urallaan kaksi major-turnausta Fnaticin kanssa.

Omituisen kämmin seurauksena sekä Dosia että olofmeister päivittivät Twitter-profiilikuvansa. Lisää meemivettä myllyyn saatiin kun pelaajille editoitiin eri organisaatioiden pelipaidat. Dosialla on esimerkiksi profiilikuvana Gambitin pelipaitaan pukeutunut olofmeister. Ruotsalaislegendan profiilikuvana on puolestaan tanskalaisorganisaatio Astraliksen pelipaitaan pukeutunut Dosia.

Astralis-paitaan pukeutunut Dosia sai alkunsa kun Nicolai “device” Reedtz siirtyi Ninjas in Pyjamasiin (NiP). Tuolloin spekuloitiin kuka tulisi korvaamaan devicen Astraliksessa, johon olofmeister twiittasi GIF-kuvan Dosiasta tekstillä “Vain yksi mies voi korvata devicen”.

Vastauksena tähän Dosia postasi itsestään muokatun kuvan Astralis-paidassa. Kuvaan hän tägäsi olofmeisterin. Soppa oli valmis.

Käsitellyt kuvat, meemailu ja toistensa leikkimielinen tägääminen kuviin mitä ilmeisemmin sotkivat Googlen. Kokeile itse kirjoittaa Googlen kuvahakuun “olofmeister”. Mitä tapahtuu?

Lähde: AFK Gaming

Kuva: Dosia XGod, olofmeister

Tuoreimmat uutiset: