SEURAA MEITÄ:
×

Counter-Strike 2

ETUSIVU / Counter-Strike 2
Counter-Strike 2 keskeyttää ottelun välittömästi, jos havaitsee huijarin
  • Juuso
    Syngelmä

Counter-Strike 2 keskeyttää ottelun välittömästi, jos havaitsee huijarin

julkaistu: 24.03.2023 19:08

 

Counter-Strike 2:n suljettua betaa pelataan ahkerasti. Muutoksia CS:GO:hon verratessa ilmaantuu päivittäin lisää. Tässä niistä perjantain tärkeimmät.

Hyppybindit historiaan

CS:GO:ssa useat polttopullot sekä savu- ja valokranaatit oli heitettävä hypyn aikana. Jotta heitot onnistuivat suurella varmuudella, pelaajien oli muokattava CS:GO:n tiedostoihin itse koodaamansa hyppybindi, joka yhdisti hypyn ja heiton yhteen painikkeeseen.

Counter-Striken Twitter-käyttäjä ilmoitti Twitterissä, että CS2:ssa hyppybindeja ei enää tarvita, koska heittojen pitäisi onnistua aivan yhtä tarkasti ilmankin.

Uudet voicelinet

“Bomb has been planted” ja muut legendaariset voicelinet löytyvät myös Counter-Strike 2:sta. Ne on ainoastaan uusittu ja pääset kuunteleman niitä alta. Perinteisen miesäänen lisäksi tarjolla on nykyään myös naisääni.

VAC Live

CS:GO:ssa pelaajat joutuivat kestämään huijarin tekosia siihen asti, että huijari voitti ottelun tai uhriksi joutunut vastapuolen joukkue pystyi luovuttamaan ottelun.

CS2:ssa käyttöön otetaan uusi VAC Live -järjestelmä, joka keskeyttää ottelun välittömästi huijauksen havaitessaan. Ottelun päättymisen jälkeen voidaan siis ajatella, ettei ottelua koskaan tapahtunutkaan.

Lähde: elias | Kuva: Valve