SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Counter-Strike 2 jakaa ammattipelaajien mielipiteitä – “Peli on paska tällä hetkellä”
  • Perttu
    Leinonen

Counter-Strike 2 jakaa ammattipelaajien mielipiteitä – “Peli on paska tällä hetkellä”

julkaistu: 01.10.2023 14:48

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä julkaistu Counter-Strike pelisarjan uusin versio CS2:n jakaa mielipiteitä yhteisössä. Suomalaisorganisaatio ENCEn pelinsisäinen johtaja Marco “Snappi” Pfeiffer avasi sanaisan arkkunsa HLTV:n haastattelussa pelin uudesta versiosta.

Haastattelussa tanskalaiselta IGL:tä kysyttiin mitä mieltä hän on CS2:sta. Kokeneen Snappin sanoista paistaa hienoinen turhautuminen, mutta samalla ammattilaisen vahva mentaliteetti.

“Peli on todella huono juuri nyt. Mutta ammattilaispelaajana, meidän työmme on vain hyväksyä se. Peli tulee vaihtumaan ja meidän täytyy vain mukautua siihen. Täytyy vain pelata ja katsoa sitä positiivisin silmin. Minusta tuntuu, että kaikki tietävät, että peli on huono juuri nyt. Ensinnäkin on tämä 64-tick, pelissä on paljon ongelmia ja he julkaisivat pelin ennenaikaisesti. Mutta kuten sanoin, meidän työmme on hyväksyä se ja työstää vain sitä, yrittää parhaamme ja yrittää pysyä positiivisina huolimatta siitä, että peli on paska tällä hetkellä.”

Tanskalaiselta kysytään haastattelussa vielä CS2:n osalta hänen mielipidettään kumppaniliigojen loppumisesta, aiheesta, josta Snappi on puhunut hyvin äänekkäästi.

“On iso väärinkäsitys, että vastustan franchise-liigoja, todella iso väärinkäsitys. En ole koskaan vastustanut franchise-liigoja, jos se on se mitä [pelin esports-puolen] ekosysteemi ja talous tarvitsevat kukoistaakseen. Jos se tosiaan tarjoaa pelaajille, organisaatiolle ja kaikelle parhaat mahdollisuudet menestyä, toivotan sen avosylin vastaan. Olin ainoastaan sitä vastaan kuinka BLAST on pyörittänyt heidän franchise-sarjaansa, koska haluan, että turnaukset ovat kilpailuja ja minusta heidän turnauksensa eivät ole. Minulle ne ovat vain harjoitusotteluita.”

Snappi ja ENCE taistelevat vielä pelin vanhassa versiossa CS:GO:ssa tänä viikonloppuna ESL Pro Leaguen kaudella 18:sta. Joukkue pelaa tänään välierät ja taistelee paikasta turnauksen finaalissa.

Kuva: ENCE Lähde: HLTV