SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Conquer Gaming palaa CS:GOn pariin – Kiinnitti Menacen kokoonpanon
  • Jere
    "SPY3R"
    Vanhala

Conquer Gaming palaa CS:GOn pariin – Kiinnitti Menacen kokoonpanon

julkaistu: 13.10.2019 21:30

Conquer Gaming on kiinnittänyt itselleen uuden CS:GO-joukkueen. Kyseessä on tähän asti Menacen alla pelannut kokoonpano. Organisaatio tiedotti asiasta myöhään sunnuntai-iltana.

Tällä hetkellä muun muassa Elisan ja Telian CS:GO-liigoja korkeimmalla sarjatasolla pelannut kokoonpano on löytänyt itselleen uuden kodin Conquer Gamingistä.

Kyseessä on Conquer Gamingin paluu CS:GO-pelikentille, sillä organisaation edellinen joukkue vapautettiin tämän vuoden helmikuussa. Uuden kiinnityksen lisäksi organisaatiolta löytyy tällä hetkellä joukkueet muun muassa PlayerUnknown’s Battlegroundsista ja Rainbow 6 Siegestä.

Kokoonpano on seuraava:

Niko “Nksu” Luhaniemi
Samu “Samppa” Kylmälä
Olli “oopee” Piispanen
Kristian “ViOLEX” Lindqvist
Joona “Sm1llee” Holmström

Conquerin tiedotteen mukaan ensimmäisen kerran joukkue pelaa Conquerina ensi viikonloppuna Grail Quest -pelitapahtumassa. Tapahtumassa pelataan Elisa Viihde CS:GO -liigan ratkaisupelit, joihin Conquerin lisäksi osallistuvat Kova Esports, SJ Gaming ja Helsinki REDS.

Telian CS-liigassa joukkue kuitenkin pelaa kuluvan kauden edelleen Menacena sopimussyistä, samaisessa tiedotteessa kerrotaan.

Joukkueen pelaaja Kristian Lindqvist kommentoi sopimusta seuraavanlaisesti:

Conqueriin liittyminen merkitsee meille paljon. Tiedetään, että päästään hyvään kotiin, jossa pystytään keskittymään täysillä pelaamiseen, mikä edesauttaa parempien tuloksien saavuttamista.

Hyvillä mielin lähetään ensi viikon Grail Quest -tapahtumaan Conquerin alla ja toivotaan, että pystytään jo tässä vaiheessa näyttämään vahvuutemme. Finaalipaikkahan on tietysti se ainut vaihe, jossa aletaan olemaan tyytyväisiä. Vähintään kolmossijaa lähetään hakemaan, mutta finaalipaikka on tavoitteena.

Lähde: Conquer Gaming