SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Complexity Gaming yhteistyöhön MillerCoorsin kanssa
  • Atte
    Leppänen

Complexity Gaming yhteistyöhön MillerCoorsin kanssa

julkaistu: 16.05.2019 13:49

Yksi Amerikan suurimmista esports-organisaatioista ja erityisesti Counter Strikestä tunnettu Complexity Gaming on lähtenyt yhteistyöhön olutpanimo MillerCoorsin kanssa ja tehnyt Miller Litestä joukkueen oman virallisen alkoholijuoman. Complexity ilmoitti asiasta eilen virallisella Twitter-tilillään. Yhteistyön myötä joukkue aikoo nimetä myös päämajansa, GameStop Performance Centerin uudelleen oluen mukaan, The Miller Lite Player Loungeksi. Complexity Gamingin mukaan kyseinen alue on tarkoitettu niin ikään pelaajien, kuin henkilökunnankin kohtauspaikaksi ja ajanviettotilaksi. Tietenkin myös olutta, jolta tila sai nimensä on luvattu olevan tarjolla hanassa kaikille täysi-ikäisille. Complexity Gaming aikoo myös järjestää tiloissa pelien katseluun tarkoitettuja tilaisuuksia, johon luonnollisesti MillerCoorsin on määrä tarjoilla virvokkeet. Miller Brandsin markkinointipäällikkö Anup Shah kommentoi yhteistyötä toiveikkaaseen sävyyn:

“Olemme viimeisen puolentoista vuoden aikana pyrkineet oppimaan mahdollisimman paljon pelaamisesta tutustuttamaan itsemme yhteisöön vaikuttaja-aktivoinnin ja streamausmedioiden kautta. Vaikka vastaanottomme alalla on tähän mennessä ollut vain ja ainoastaan positiivinen, haluamme laajentaa läsnäoloamme luonnollisesti. Koemme, että Complexity Gaming on oikea kumppani siihen hommaan.”

Osa sopimusta oli myös panimon kanssa tuotettava uudenlainen sisältö, jossa Complexity Gamingin pelaajat kertovat urallaan pelien parissa sattuneita jännittäviä ja mielenkiintoisia tarinoita. Sopimuksen ehtoja ja pittutta ei ole vielä sen tarkemmin kommentoitu. Kyseessä on MillerCoorsin ensimmäinen aluevaltaus elektronisen urheilun maailmassa.

Kuva: Complexity Gaming