SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
CompLexity Gaming-Natus Vincere: Elämää Dendin jälkeen
  • Niko
    Mikkonen

CompLexity Gaming-Natus Vincere: Elämää Dendin jälkeen

julkaistu: 30.10.2018 11:10

DreamLeague aka MemeLeague s10 alkoi eilen. Kaikki ennakkosuosikit voittivat ensimmäiset ottelunsa, vaikka The Final Tribe laittoikin Royal Never Give Upin tiukoille.

CompLexity (coL) saapui Ruotsiin Saksasta ja Hampurista, jossa pelattiin ESL One Hamburg 2018. CoL voitti kyseisissä karkeloissa NiP:n, mutta tippui heti ensimmäisellä kierroksella, kun vastaan asettui EG. Turnausta voi sinällään pitää onnistuneena, sillä coL ei jäänyt lohkoon.

Eilen kaatui odotetusti Infamous puhtaasti 2-0, mutta tänään vastaan asettuu lohkon ennakkosuosikki Na’Vi.

Na’Vi teki tälle kaudelle merkittävän muutoksen rosteriinsa, sillä elävä legenda ja fanien ikisuosikki Danil “Dendi” Ishutin jäi vapaaksi agentiksi. Hieman yllättäen Na’Vi on kuitenkin kohdannut Dendin jo kahdesti stand-ininä. Molemmat kerrat ovat päättyneet Na’Vin voittoon. Ensin kaatui Secret 2-1 ja eilen vakuuttavasti Vega 2-0.

Na’Vissa on selkeästi alkanut uusi aika Dendin väistymisen myötä. Pelaajilta löytyy selkeä päämäärä mihin suuntaan he haluavat viedä peliä. Toistaiseksi se on toiminut ja todennäköisesti toimii tänäänkin, vaikka vastus koveneekin eilisestä.

Hieman yllättäen pientä valueta on löydettävissä Na’Vin 2-0 voitosta. Yleensä Na’Vin ja muiden fanien suosikkien kertoimet lyödään maanrakoon samantien kun toivoa menestyksestä on. Täytyy kuitenkin muistaa, että coL ei missään nimessä ole tälle tasolle huono joukkue ja helppo ottelu ei tule olemaan.