SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Columbus Blue Jackets – Los Angeles Kings: Päättyykö Sinitakkien tappioputki kotiluolassa?
  • Johannes
    Romu

Columbus Blue Jackets – Los Angeles Kings: Päättyykö Sinitakkien tappioputki kotiluolassa?

julkaistu: 13.12.2018 18:52

Columbus Blue Jackets saa vieraakseen läntisen konferenssin ja koko liigan huonoimman joukkueen, kun Los Angeles Kings saapuu Nationwide Areenalle.

Kotijoukkue Columbus Blue Jacket jatkaa kuuden ottelun kotipelisarjaansa. Joukkue on hävinnyt sarjan kaksi edellistä kotiotteluaan niin hallitsevalle mestarille Capitalsille (0-4) kuin viimeisimpänä kovassa iskussa olevalle Canucksille (2-3). Sinitakkien edelliset peliesitykset eivät päätä huimaa, kun joukkue on voittanut kertaalleen viidestä viime pelistään. Tappioista huolimatta joukkue on itäisen konferenssin seitsemäs ja tasaisen Metropolin divisioonan toinen, 34 pisteellä.

Sinitakit pääsevät kotiotteluun täydessä iskussa, kun hyökkääjä Josh Anderson tekee paluun kokoonpanoon. Maalissa aloittaa Sergei Bobrovsky (89.76/3.14).

Vierasjoukkue Los Angeles Kings jatkaa neljän ottelun mittaista idän kiertuettaan. Kuninkaiden kiertue on mennyt suoraan sanottuna vihkoon, kun joukkue on ottanut takkiin kiertueensa molemmista otteluistaan niin Detroitille (3-1) kuin edellisessä ottelussa Buffalolle (4-3ja). Kuninkaat ovat koko liigan huonoin joukkue tällä hetkellä 24 pisteellä.

Joukkueen sairastuvalla on täyttä, kun sivussa ovat Jack Campbell (maalivahti), Kyle Clifford (hyökkääjä), Carl Hagelin (hyökkääjä), Ilya Kovalchuk (hyökkääjä), Trevor Lewis (hyökkääjä), Alec Martinez (puolustaja) sekä Dion Phaneuf (puolustaja), joka lennätettiin takaisin Kaliforniaan. Maalissa aloittanee Jonathan Quick (89.05/3.22).

Los Angeles Kingsille ottelu on neljän päivän sisällä kolmas vierasottelu. Columbuksen otteluohjelma on ollut huomattavasti armollisempi, joka on merkittävä tekijä.

Kumpikaan joukkue ei ole esiintynyt edukseen viime aikoina, varsinkaan kuninkaat vieraskaukalossa. Joukkue on hävinnyt neljä vierasottelua putkeen, eikä joukkueen pelillisistä ongelmista ole turhaan puhuttu kauden mittaan.

Sinitakit esittivät edellisessä ottelussa piristymisen merkkejä tappiosta huolimatta. Joukkue on tuoreemmalla jalalla liikenteessä, joka tuottaa ongelmia jälleen kerran raskasrakenteisille kuninkaille. Kuninkaat ovat aivan syystä olleet isoissa ongelmissa idän kiertueellaan. Joukkueen liike ei riitä haastamaan pelinopeassa idässä.

Ottelun ennakkosuosikki on Columbus Blue Jackets, johon myös tartutaan. Los Angeles Kings ei esitä pelillisesti mitään mullistavaa tällä hetkellä sekä joukkueen pakka saattaa levitä totaalisesti tänään sinitakkien käsittelyssä ottelurasituksen ja loukkaantumisten takia.

Columbus Blue Jackets oli edellisessä pelissä alati vaarallinen hyökkäysalueella, ja uskonkin, että John Tortorellan suojatit pistävät tänään melkoisen pyörremyrskyn Los Angeles Kingsin puolustusalueelle ja katkaisevat samalla kolmen ottelun mittaisen tappioputken kotiluolassa.