SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Colorado Avalanche – Winnipeg Jets: Uudenvuodenaattona ilotulitellaan Pepsi Centerissä!
  • Toimitus

Colorado Avalanche – Winnipeg Jets: Uudenvuodenaattona ilotulitellaan Pepsi Centerissä!

julkaistu: 31.12.2019 18:00

NHL:n Läntisen konferenssin ja Keskisen divisioonan joukkueet Colorado Avalanche ja Winnipeg Jets kohtaavat joukkueiden vanhan kalenterivuoden päätöskamppailussa Pepsi Centerissä. Suomen aikaa ottelu alkaa jo Uuden vuoden puolella aamuyöstä kello kolmelta.

Toisena sekä konferenssissaan että divisioonassaan oleva Avalanche kärsi jo kolmannen tappionsa viidessä viime pelissään, kun se jäi Starsin jalkoihin 2-3 rankkareilla edellisessä ottelussaan American Airlines Centerissä kolme päivää sitten.

Kyseessä oli ensimmäinen kerta tällä kaudella, kun Jared Bednarin suojatit joutuivat hakemaan ratkaisua rankkareista. Näin kaikki NHL:n 31 joukkuetta ovat nyt tuohon kurimukseen joutuneet.

Avalanchella oli kaikki eväät ratkaista peli jo varsinaisella peliajalla, sillä se hallitsi ottelua melko selvästi, mutta Stars-veskari Ben Bishopilla oli tolpat tällä kertaa puolellaan. Colorado kolisutteli maalikehikkoja pariinkin otteeseen.

Kyseessä oli toinen kerta peräkkäin tällä kaudella, kun Dallas sai riisuttua Coloradon syömähampaan, pistepörssin viidentenä olevan Nathan MacKinnonin (39. 22+34=56) täysin aseista. Stars on voittanut Avsin kolmesti peräkkäin.

Viisi pistettä Avsin perässä oleva Jets on hävinnyt kolme peräkkäistä ja viisi kuudesta edellisestä ottelustaan, näistä kaksi tuoreinta konferenssinsa ja divisioonansa kärkijengiä Bluesia vastaan.

Lähihistoria ei lupaa myöskään hyvää Jetsille, sillä se on hävinnyt Avalanchelle neljä edellistä peliään mukaanlukien kauden ainoan kohtaamisen Bell MTS Placessa, mistä Colorado kävi ryöstämässä pisteet 4-0 marraskuussa.

MacKinnon mätki tuolloin Jetsiä kuin vierasta sikaa (2+2). Kanukkisentterillä on Jetsiä vastaan viiden ottelun pisteputki, missä power-hyökkääjä on latonut kolme kaappia ja yhdeksän pinnaa.

Nathan MacKinnon tekee maalin (sis. jatkoajan) @2.35 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Nathan MacKinnon tekee vähintään 2 pistettä (sis. jatkoajan) @2.75 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Jetsistä haetaan maalintekijäksi sen johtavaa pelaajaa, ykkössentteriä Mark Scheifelea, joka johtaa vieraiden maalitilastoa 17 maalilla yhdessä toisen ketjukaverinsa Kyle Connoria vastaan. Scheifelea puoltaa jo kolme peliä peräkkäin kestänyt kuiva kausi, ja kanukin maalinälkä on suorastaan raastava!

Mark Scheifele tekee maalin (sis. jatkoajan) @2.35 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Koska kumpikaan joukkue ei ole häikäissyt viime peleissään ja kyseessä on saman divisioonan joukkueiden välinen ottelu, suorastaan jihadistinen näytös vuoden viimeisenä päivänä, voi odotettavissa olla aikamoista ilotulitusta puolustuksen kustannuksella.