SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Colorado Avalanche – Los Angeles Kings: Kurittaako isäntien tehokenttä Kingsiä?
  • Toimitus

Colorado Avalanche – Los Angeles Kings: Kurittaako isäntien tehokenttä Kingsiä?

julkaistu: 19.01.2019 16:45

Pepsi Centerissä ovat vastakkain Primetime-pelissä kello 22 alkaen lännen joukkueista tiukasti Keskisessä divisioonassa jatkopaikasta taisteleva Colorado Avalanche sekä Tyynenmeren divisioonan jumbosijalle juuttunut Los Angeles Kings.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kahteen otteeseen tällä kaudella. Marraskuussa Avalanche kävi höykyttämässä Kingsejä 7-3 Staples Centerissä, mutta joutui taipumaan vuodenvaihteessa 2-3 jatkoilla Pepsi Centerissä.

Colorado sai valoa tunnelinpäähän Scotiabank Arenassa heikolle ajanjaksolleen, missä hävisi 9/10:stä pelistään onnistuessaan lyömään Toronton 6-3. Ottawassa tuli kuitenkin sitten taas takkiin 2-5 viiden ottelun vieraskiertueen päätteeksi.

Jared Bednarin palautettua ykkösvitjansa ennalleen edes tuo ketju osuu tasaisesti. Mikko Rantasella on kahden ottelun pisteputki (2. 1+2=3) päällä.

Kolmikon Rantanen (5. 2+4=6, 10. 5+7=12), Nathan MacKinnon (5. 2+3=5, 10. 5+7=12) ja Gabriel Landeskog (5. 3+2=5, 10. 4+5=9) tehojen varassa Avalanche elää ja kuolee. Virsi on yhä sama: eliminoimalla tämän ketjun, eliminoit Coloradon.

Colorado aloittaa tänään viiden ottelun kotisarjansa, missä kohtaa ensin Pepsi Centerissä kuudessa päivässä Kingsin lisäksi Predatorsin ja Wildin vielä ennen All Stars breikkiä ja hyväntekeväisyystapahtuman jälkeen sitten vielä Canucksin ja Jacketsin.

Kingseille illan ottelu on kolmen pelin vieraskiertueen viimeinen peli ja kolmas peli neljässä päivässä. Kings-sentteri Jeff Carter (3. 2+3=5) ja Dustin Brown (3. 1+2=3) ovat kolmen pelin pisteputkessa. Tyler Toffoli (2. 0+2=2) on saalistanut pisteitä kahdessa viime pelissään.

Tämän jälkeen Kings kohtaa ylihuomenna vielä kotonaan Staples Centerissä St.Louisin, minkä jälkeen se pääsee keskittymäääm All Stars-breikkiin.

All Stars-tapahtuman jälkeen Kings lähtee itärannikon kiertueelle, missä se pelaa kuusi ottelua kymmenessä päivässä.

Iltapäiväottelun luonteelle ominaisesti ottelusta tuskin on tulossa mitään vauhdikasta ja mukaansatempaavaa spektaakkelia ja Kingseille sellainen läpsyttely sopii vallan mainiosti.

Kymmenessä edellisessä vieraspelissään Kingsejä vastaan ainoastaan Sharks, Vegas ja Sabres ovat onnistuneet maalaamaan edes kolmesti sen verkkoon ja ainoastaan Jackets neljästi. Yksikään noista otteluista ei ole ollut iltapäiväpeli.

Kun myöskään Kingsillä ei ole tapanaan kolistella vierasaskeissa kolmea maalia enempää ottelua kohti, on alle 5.5 maalin kalastaminen varsin perusteltua kahden pinnassa olevilla kertoimilla.

Kingsin ottelutahti tosin saattaa vaikuttaa maalilukemiin, mutta se ei myöskään vastaavasti nosta sen maalinodotusarvoa.