SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Colorado Avalanche – Dallas Stars: Denverissä pölisee!
  • Johannes
    Romu

Colorado Avalanche – Dallas Stars: Denverissä pölisee!

julkaistu: 24.11.2018 17:25

Läntisessä konferensissa kohtaavat Keskisen divisioonan joukkueet, kun Colorado Avalanche isännöi Pepsi centerissä Dallas Starsia.

Colorado palaa kolmen ottelun mittaiselta vieraskiertueelta takaisin kotiin. Joukkue toi mukanaan täyden pistepotin kukistettuaan Kaliforniassa Kingsin ja Ducksit. Joukkue piipahti ennen kotiin paluuta vielä aavikolla kojoottien vieraana, mistä tarttui edellisenä yönä suvereeni 1-5 voitto. Avseilla ei merkittäviä poissaoloja ole ja joukkue pääsee takaisin kotiaskiin parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Maalissa aloittanee eilen luukkua avannut Semyon Varlamov (92.52/2.37).

Vierasjoukkue Dallas Stars saapuu Pepsi centeriin eilinen kotivoitto taskussaan Ottawa Senatorsista maalein 6-4. Runsasmaalissa ottelussa Dallasin suomalainen supertulokas, Miro Heiskanen räppäili kaksi kaappia. Dallas katkaisi samalla kahden ottelun tappioputkensa. Dallasin riesana on avainpelaajien loukkaantumiset, sillä puolustuspäästä puuttuvat John Klingberg sekä Marc Methot. Julius Hongan pelaaminenkin on epävarmaa, eikä miestä eilen nähty askissa. Hyökkäysosastolta puuttuu Martin Hanzal. Puolustuspään loukkaantumisten takia Dallasin ykkösparin muodostaa tällä hetkellä Miro Heiskanen ja Esa Lindell, joille vastuuta on varmasti luvassa myös Pepsi centerissä.

Hyökkääjä Roope Hintz oli myös mukana eilen saalistaen yhden syöttöpisteen ja pelaannee tänäänkin. Dallasin toinen huolenaihe on maalivahtiosasto, kun ykkösmolari Ben Bishop potee alavartalovammaa, on torjuntavastuun ottanut Anton Khudobin (90.36/3.07).

Ottelun ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä, se on kotijoukkue. Coloradolla on ollut huomattavasti helpompi otteluohjelma menneellä viikolla kuin Dallasilla. Dallasin puolustuspää on tällä hetkellä suoraan sanottuna heikko. Mikko RantanenNathan MacKinnonGabriel Landeskog muodostavat tällä hetkellä sellaisen trion, että jokaisella joukkueella on isoja ongelmia heidän kanssaan. Coloradon muista kentällisistä löytyy myös tarvittavaa ratkaisuvoimaa.

Dallas on ollut kaiken tämän lisäksi vielä todella huono vierasjoukkue. Joukkue on hävinnyt viidestä edellisestä vierasottelustaan neljä. Coloradolle tarjoillaan vielä yli kahden kerrointa, jonka otamme ilolla vastaan.