SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Colorado Avalanche – Dallas Stars: Kumpi katkaisee tappioputkensa?
  • Toimitus

Colorado Avalanche – Dallas Stars: Kumpi katkaisee tappioputkensa?

julkaistu: 15.12.2018 20:02

Pepsi Centerissä kohtaavat Keskisessä divisioonassa viiden pisteen erolla kolmantena ja viidentenä olevat jengit Avalanche ja Stars.

Coloradolle ottelu on b2b-peleistä jälkimmäinen ja neljän ottelun kotisarjan avauspeli. Se kohtaa Dallasin lisäksi kotonaan seitsemän päivän aikana NY Islandersin, Montrealin ja Chicagon.

Viime yönä Avalanche hävisi kolmannen peräkkäisen ottelunsa ottaessaan 3-4 jatkoilla takkiinsa Bluesilta Enterprise Centerissä. Pistepörssin rohmu Mikko Rantanen saalisti pörssikakkosen Nathan MacKinnon kanssa tuossa ottelussa yhden syöttöpisteen.

Rantasen pisteputki on jo 13 ottelun mittainen. 32 ottelussa 53 pinnaa (13+40) rohmunnut pistepörssin kärkimies on takonut noissa peleissä kuusi maalia ja maalisyöttöjä on lisäksi kertynyt 18.

Kolme ottelua peräkkäin myös hävinneelle, neljän pelin vieraskiertueensa päättävälle Dallasille yön ottelu on kolmas neljässä päivässä.

Stars sai toissayönä takkiinsa Sharksilta 2-3 SAP Centerissä. Viikkoa aiemmin Stars oli kukistanut Sharksin samoin numeroin kotiluolassaan American Airlines Centerissä.

Isoja minuutteja Starsin alakerrassa kellottava sinivalkoinen keltanokka Miro Heiskanen vastasi toissayönä jälkimmäisestä vieraiden nyytistä eikä tuolla menolla jääaika (23:02 viimeksi) ainakaan vähene – varsinkaan, kun John Klingberg joutui sivuun vast’ikään murtuneen käden takia.

Heiskasella on neljän ottelun pisteputki päällä. Tuona aikana 19-vuotias pakki on nakutellut kolme osumaa ja syöttänyt vielä kaksi muuta.

Semyon Varlamov (91.59/2.71) on vahvistettu isäntien aloittavaksi veskariksi. Ben Bishop (92.09/2.43) näyttäisi aloittavan vieraiden maalinsuulla, joten pitää Let Downeja ei todellakaan ole kummaltakaan joukkueelta tänään odotettavissa, vaan ottelussa painetaan tuhatta ja sataa tosissaan.

Joukkueet kohtasivat marraskuussa Pepsi Centerissä, missä Colorado voitti niukasti 3-2.

Rolle-setä luottaa siihen, että neljästi viidessä kotipelissään Dallasin kaatanut Colorado on näistä se joukkue, joka katkaisee tappioputkensa. Kerroin riittää siinä ja siinä pelattavaksi.