SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Cloud9 tekee muutoksia CS:GO-kokoonpanossaan
  • Juuso
    Syngelmä

Cloud9 tekee muutoksia CS:GO-kokoonpanossaan

julkaistu: 05.12.2022 14:32

CS-vaikuttaja Alexey “OverDrive” Birukov väittää Twitter-tilillään, että Cloud9 on poistamassa CS:GO-kokoonpanostaan tukipelaaja Timofey “interz” Yakushinin.

Cloud9 hallitsi onlineaikakautta CS:GO:ssa, kun koronavirus jylläsi maailmalla. LAN-voittoja joukkueella on yksi, IEM Dallas 2022. Joukkue ylsi Rio de Janeiron majoreiden puolivälieriin ylivoimaisen Legends Stagen jälkeen, mutta paineen alla nuori joukkue sortui MOUZille karttavoitoin 0–2.

Useita korvaajaehdokkaita

Interzille on sekä Twitterin että HLTV:n raportin mukaan useampi korvaajaehdokas. Suomalainen Twitter-käyttäjä “Förg” kirjoittaa Twitter-tilillään, että Spiritin 19-vuotias Boris “magixx” Voroblev on harjoitellut Cloud9:n kanssa viimeisen viikon. Monet arvelevat magixxin liittyvän Cloud9:n joukkueeseen.

HLTV:n mukaan OverDrive on kertonut Telegram-kanavallaan, että interzin lukuisista korvaajaehdokkaista muutama ovat tällä hetkellä viimeisenä pelaajana Entropiqin CS:GO-kokoonpanossa majaileva Igor “Forester” Bezotecheskiy sekä tauolla olleet entiset Virtus.pron pelaajat, Sanjar “SANJI” Kuliev ja Timur “buster” Tulepov.

Cloud9:n seuraava turnaus on IEM Katowice, joka alkaa 31. tammikuuta. Joukkueella on siis miltei kaksi kuukautta aikaa testata eri pelaajia interzin tilalla ennen lopullista päätöstä.

Lähteet: OverDrive, Förg, HLTV | Kuva: PGL