SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Cloud9 julkisti uuden CS-joukkueen
  • Juuso
    Syngelmä

Cloud9 julkisti uuden CS-joukkueen

julkaistu: 09.08.2022 21:28

Cloud9 on julkistanut uuden CS:GO-akatemiajoukkueen. Viidestä venäläispelaajasta muodostuvaa joukkuetta valmentaa aikaisemmin Gambitia eli nykyistä Cloud9-joukkuetta valmentanut Ivan “⁠F_1N⁠” Kochugov.

Nykyinen Cloud9-kokoonpano nousi huipulle nimenomaan Gambit Youngsters -akatemiajoukkueena. Hyvien tulosten myötä kokoonpano nostettiin organisaation ykkösjoukkueeksi, josta se siirtyi aiemmin tänä vuonna Cloud9-organisaation omistukseen. Syynä siirton olivat Gambitin yhteydet Venäjän halintoon. Venäjälle on asetettu jo kuukausia pakotteita sen jälkeen, kun maa hyökkäsi Ukrainaan.

Cloud9 on kertonut, että joukkueen tavoitteena on päästä ajan kanssa vakaaksi TOP30-joukkueeksi. Tiedotteessaan organisaatio kertoi kolme syytä akatemiajoukkueen perustamiselle. Ensimmäiseksi syyksi organisaatio kertoo sen, että osaavan valmennuksen ja hyvän organisaation yhdistäminen uuden kokoonpanon luomiseksi tuntui hyvin houkuttelevalta. Toiseksi syyksi nimettiin se, että uusi akatemiajoukkue voi osallistua turnauksiin, joihin pääjoukkue ei ehdi tai voi osallistua. Kolmas syy on se, että akatemiajoukkueen pelaajia voidaan tarvittaessa käyttää vaihtopelaajina pääjoukkueessa.

Muun muassa Navin Valeriy “b1t” Vakhovskiy on noussut Navin akatemiajoukkueesta yhdeksi pääjoukkueen tähtipelaajista.

Cloud9 Academy on halukas kilpailemaan tulevilla WePlay-akatemialiigoissa, mutta toteaa samalla turnausjärjestäjän päättävän siitä, halutaanko joukkuetta kutsua liigaan vai ei.

Lähteet: HLTV, C9CSGO | Kuva: C9CSGO

Cloud9 Academyn pelaajat

  •  Maksim “⁠dekz⁠” Korolev
  • Vladislav “⁠H1te⁠” Khait
  • Daniil “⁠alpha⁠” Demin
  • Matvey “⁠sm3t⁠” Gogin A
  • rtem “⁠sstr1ct⁠” Mesnyankin