SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NFL logo
  • Toimitus

Cincinnati Bengals – Tampa Bay Buccaneers: Vieraat ongelmissa

julkaistu: 28.10.2018 17:43

Bengalsilla on taas kerran voiton aika. Chiefsille ja Steelersille tappiot kärsinyt Bengals kohtaa tänään Buccaneersin, jonka leiristä on kuulunut tällä viikolla erikoisia. WR DeSean Jackson on ilmoittanut haluavansa pois joukkueesta ja pyytänyt tradea. Joukkue ei tähän kuitenkaan suostunut. Hyvän alkukauden pelannut Bucs on palannut tasolleen ja edellisestä neljästä pelistä tuloksena on ollut vain jatkoaikavoitto Brownsista.

Bucsin 3-3 record näyttää siltä, että playoffeihin tänä vuonna ei ole asiaa. Saints ja Panthers vie NFC Southia miten tahtoo ja aikamoisen kanin saisi Tampa Bay vetää hatusta, jos meinaavat playoffeihin selvitä. Helppoa ei tule olemaan.

Bengals vastaavasti taistelee supertasaisessa AFC Northissa ja jokainen voitto on tärkeä. Vaikka Bengalsilla on tänään poissaoloja, pitäisi sen silti pystyä Tampa helpostikin kaatamaan. Hyökkäys joukkueella on huippukunnossa ja QB Andy Dalton on ollut ihan mukiinmenevän hyvä tällä kaudella. Hyökkäysosastolta kun löytyy AJ Greenin tasoisia laitahyökkääjiä, saa Tampa tehdä puolustuksessa todellisen työn tänään.

Tampan tämänhetkisistä otteista ei ole oikeein mitää hyvää sanottavaa. Toki WR Mike Evans on aivan järkyttävän kovassa kunnossa tällä hetkellä, mutta Bengalsin puolustuksella ei pitäisi miehen kanssa tänään ollu tuhottomasti ongelmia. Bucs saattaa ottelun alussa pysyä vielä mukana, mutta tässä ottelussa Bengals menee menojaan.