SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NFL logo
  • Toimitus

Cincinnati Bengals – Oakland Raiders: Vierasjoukkueen kertoimet taivaissa

julkaistu: 16.12.2018 15:43

Cincyyssä pelataan tänän kertoimien puolesta mielenkiintoinen ottelu. Oakland Raiders on pelannut kaksi todella hyvää ottelua alle ja varsinkin QB Derek Carr on pelannut todella hyvin. Nyt he saavat vastaansa joukkueen, joka on menettänyt täysin playoff-haaveensa ja seilaa jo viiden ottelun tappioputkessa.

Benglansin pitkäaikaisten sairastuvalta löytyy mm. ykköspelinrakentaja Andy Dalton, sekä ykköslaitahyökkääjä AJ Green. Joukkue on tällä hetkellä todella romuna ja QB Tom Savage ei ole sellainen pelinrakentaja, jonka pitäisi missään tapauksessa aloittaa NFL-joukkueen mukana. Silti vieraille tarjotaan jättikerrointa.

Raidersin kausi on ollut todella erikoinen. Valmentaja Grudenin alaisuudessa on saanut lähteä joukkueen paras Linebacker, laitahyökkääjä ja kaiken lisäksi joukkueen General Manager sai myös kenkää. Vahva uudelleenrakennus on käynnissä, mutta pelillisesti ei ennen kahta edellistä viikkoa Raidersilta ole nähty oikein mitään.

Kaksi viikkoa sitten Raiders pelasi todella hyvän ottelun Chiefsiä vastaan, häviten vain seitsemän pistettä. Kaiken lisäksi  he voittivat Pittsburgh Steelersin viime viikolla kolmella pistellä. Bengals ui tällä hetkellä niin syvissä vesissä, ettei vieraiden kertoimelle saa mitään järkevää selitystä. Raiders ei toki vieraissa ole loistanut, mutta tällä hetkellä Bengals on ehkä yksi NFL:n huonotasoisimpia joukkueita.

Edellisestä viidestä kotipelistä Bengals on onnistunut voittamaan vain yhden pelin ja sekin oli vaivoin Tampa Bayta vastaan lokakuun lopussa.