SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
CHL: Luleå – Frölunda HC Live Stream 14.01| Katso suorana ilmaiseksi
  • Toimitus

CHL: Luleå – Frölunda HC Live Stream 14.01| Katso suorana ilmaiseksi

julkaistu: 14.01.2020 14:13

CHL: Luleå – Frölunda HC Live Stream 14.01.2020 – Katso ottelu suorana ilmaiseksi netissä

CHL Live Stream

Unibet TV näyttää ottelun suorana

Luleå – Frölunda HC Live Stream 14.01.2020

CHL-kauden 2019-2020 lähenee loppuaan, kun tiistaina 14.01.2020 pelataan välierien toiset osaottelut. Ensimmäisessä ottelussa tartutaan kiinni ruotsalaisjoukkueiden kohtaamiseen, mikä on jo ennakkoon suomalaisille kiekkoniiloille mielenkiintoisempi ottelu.

Luleå kävi hakemassa todella tärkeän vierasvoiton ensimmäisessä osaottelusta Göteborgista Scandinavium Areenalta maalein 2-3 ja lähtee toiseen osaotteluun ennakkosuosikkina. Ruotsin SHL-sarjaa johtava Luleå on täynnä myös suomlaisia, kun joukkueen väreissä viilettää hyökkääjät Juhani Tyrväinen, Arttu Ilomäki sekä puolustaja Joonas Jalvanti. Frölunda HC:n riveissä kiekkoilee hyökkääjä Joonas Mustonen.

Unibet TV näyttää koko CHL-kauden ilmaiseksi omassa livestream -palvelussaan. Sinulla tarvitsee vain olla Unibetin pelitili ja siellä 0,1€ rahaa, niin ottelu on katsottavissasi. Ottelu alkaa 14.01.2020 klo: 19:00 – Siirry siis Unibetille!

Puuttuko sinulta Unibetin tili? Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus 100% asti.

» Siirry Unibetille ja avaa tili

Näin katsot Luleå – Frölunda -ottelun suorana netissä!

  1. Avaa pelitili Unibetille tästä>>

  2. Tee talletus tai varmista, että pelitilillä on vähintään 0,1€ rahaa

  3. Uuden asiakkaan minimitalletus on 10€ ja voit hyödyntää samalla 100% ensitalletusbonuksen aina 100€ asti – todella helpolla kierrätyksellä!

  4. Nyt sinulla kaikki avaimet nauttia Unibet TV:n laajasta live -kattauksesta sekä CHL -kaudesta.

» Siirry Unibetille ja katso ottelu tästä!

Luleå - Frölunda HC Live Stream

Luleå – Frölunda HC Live Stream – Tarjous

Unibet on Euroopan suosituin vedonlyöntiyhtiö, joka hoitaa kaikki asiat viimeisen päälle. Unibetin ensitalletusbonus on Euroopan helpoin, missä kierrätysvaatimus on 1,5X4 – eli todella helppo. Ensitalletusbonus on 100% aina 100€ asti. Unibet TV näyttää CHL:n lisäksi LaLigaa, SHL-sarjaa, NBA-kauden ja paljon muuta omassa livestream -palvelussaan. Poimi alla olevasta napista ensitalletusbonus, katso CHL:n huippukiekkoa ja tee vedonlyönnistä mielenkiintoisempaa!

» Siirry Unibetille ja poimi Bonus sekä katso ottelu

VIDEO: Frölunda HC – Luleå 07.01.2020

Luleå tarrasi tiukasti kiinni CHL:n finaaliin, kun joukkue kävi kaatamassa ensimmäisessä osaottelussa Frölundan vieraskaukalossa maalein 2-3. Katso ottelun huippuhetket alla olevasta videosta. Jos video ei näy, katso se tästä>>>

» Siirry Unibetille ja poimi Bonus sekä katso ottelu

» Siirry Unibetille ja poimi Bonus sekä katso ottelu

K18.