SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Chicago Blackhawks – St. Louis Blues: Keskisen divisioonan jumbo ja kärki vastakkain!
  • Toimitus

Chicago Blackhawks – St. Louis Blues: Keskisen divisioonan jumbo ja kärki vastakkain!

julkaistu: 02.12.2019 18:00

Yön NHL-kierroksella United Centerissä saa Läntisen konferenssissa Keskisen divisioonan jumbojoukkue Chicago Blackhawks vieraakseen divisioonan kärkijoukkueen St. Louis Bluesin.

Jeremy Collitonin suojatit ovat toipuneet pari päivää Avalanchelle kärsimästään tuplatappiosta Home & Home -sarjassa. Chicago on hävinnyt viisi kuudesta viime pelistään ja voittanut ainoastaan Dallasin (3-0) kotiluolassaan noissa otteluissa.

Blackhawksin harvoja ilonaiheita ovat olleet joukkueen ykköstähden, Patrick Kanen massiivisen pisteputken jatkuminen. Kane on rohmunnut 15 ottelussa 11 uunia ja kaikkiaan 24 pistettä. Maaliverkko on pölissyt Kanen toimesta kolmessa peräkkäisessä ottelussa kolme kertaa.

Patrick Kane tekee maalin (sis. jatkoajan) @2.15 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Blues on voittanut kolme peräkkäistä ja viisi seitsemästä viime ottelustaan. Tuossa ryppäässä Craig Beruben piiskuroimien viime kauden Stanley Cup-mestareiden ainoat pistemenetykset ovat tulleet kahdesta Home & Home-peleistä Predatorsia vastaan.

Bluesin kaksi kovinta pistemiestä, David Perron (28. 11+17=28) ja Ryan O’Reilly (28. 6+20=28) ovat seitsemän (3+5=8) ja neljän (1+5=6) ottelun pisteputkessa. Ivan Barbashev on puolestaan latonut kolmessa viime pelissä kaksi maalia ja kuusi pistettä.

Bluesin hyökkääjistä ovat tänään sivussa pitkäaikaispotilaiden Samuel Blaisin, Alexander Steenin ja Vladimir Tarasenkon lisäksi jo kolmatta peliä Oskar Sundqvist.

Vaikka flunssasta kärsivän ruotsalaisveskarin Robin Lehnerin tuuraajaksi Blackhawks nostikin Leijonien viime kevään MM-veskari Kevin Lankisen, torjuu Corey Crawford (5-6-2/2.97/91.2%) tänään isäntien maalinsuulla. Bluesin maalilla starttaa Jake Allen (4-1-2/2.68/91.4%).

Blackhawks on vienyt joukkueiden kolme edellistä kohtaamista United Centerissä. Isännillä on kertoimiaan paremmat mahdollisuudet kaataa divisioonansa kärkijoukkue kotiluolassaan.