SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Chicago Blackhawks – New Jersey Devils: Palaako intiaanit takaisin voittokantaan?
  • Johannes
    Romu

Chicago Blackhawks – New Jersey Devils: Palaako intiaanit takaisin voittokantaan?

julkaistu: 14.02.2019 16:24

Chicago Blackhawks saa vieraita idästä, kun New Jersey Devils saapuu haastamaan kovassa lennossa viime aikoina olleen intiaanilauman. Pelipaikkana toimii Chicagon kotiluola United Center.

Kotijoukkue Chicago Blackhawksin seitsemän ottelun voittoputki tuli päätökseen edellisessä ottelussa, kun joukkue joutui nöyrtymään TD Gardenissa Boston Bruinsille (6-3).

Tappiosta huolimatta Chicagon viime aikaiset otteet ovat olleet todella vakuuttavia, joiden ansiosta intiaanit ovat edelleen taistelemassa pudotuspelipaikasta. Joukkue on tällä hetkellä tasaisessa läntisessä konferenssissa sijalla 12 ja Keskisen divisioonan viimeisenä, 55 pisteellä.

Tosiasia on kuitenkin se, että tasaisen läntisen konferenssin ansiosta sekä sarjasijoituksesta huolimatta, on intiaaneilla vielä hyvät mahdollisuudet kevään tosipeleihin. Matkaa viimeiseen pudotuspelipaikkaan on vain 4 pistettä!

Chicagon sairastuvalta löytyy pitkäaikaispotilas ja ykkösmolari Corey Crawford, jonka kuntoutuminen etenee pikkuhiljaa. Uusimpana loukkaantuneiden listalle liittyi hyökkääjä David Kampf, joka on sivussa tositoimista noin kolme viikkoa.

Maalissa aloittanee edellisessä ottelussa torjunut ja kolmen vuoden jatkosopimuksen intiaanien kanssa tehnyt Collin Delia (91.58/3.22).

Chicago Blackhawks aloittaa Devils -ottelusta kolmen ottelun kotipelisarjansa ja joukkue kohtaa Devilsin lisäksi Columbus Blue Jacketsin sekä Ottawa Senatorsin.

Vierasjoukkue New Jersey Devils jatkaa kolmen ottelun mittaista lännen kiertuettaan. Paholaiset aloittivat kiertueensa Enterprise Centeristä, missä joukkue sai nuottipaidoilta tukkaan isän kädestä maalein 8-3.

Paholaisilla on edessään B2B -ottelut, kun joukkue matkaa huomenna vieraskiertueen päätöspeliin Minnesota Wildin vieraaksi.

New Jersey Devilsin kohtaloksi muodostuu pelata runkosarjan ottelut pois kuleksimasta ja alkaa keskittymään pitkään kesälomaan. Joukkue on viihtynyt lähes koko kauden itäisen konferenssin kellariosastolla ja sinne joukkue myös runkosarjassa jää.

Paholaisten sairastuvalla on edelleen pitkäaikaispotilas Taylor Hall, Sami Vatanen ja uusimpana hyökkääjä Blake Coleman. Maalissa aloittanee Cory Schneider (86.82/4.12).

Ottelun ennakkosuosikin viittaa on soviteltu Chicagolle. Joukkueet kohtaavat toistamiseen tällä kaudella toisensa. Ensimmäinen ottelu pelattiin noin kuukausi sitten Prudential Centerissä, missä paholaiset olivat parempia maalein 8-5. Tästä syystä ottelun maaliodottama on todella suuri.

Chicago Blackhawks on voittanut neljä edellistä kotiotteluaan ja joukkueen hyökkäyspelaaminen on ollut todella tehokasta. Intiaaneilla on motivaatio puolellaan, mikä antaa joukkueelle ”boostia” kaataa myös idän joukkueita, ja ennen kaikkea New Jersey Devilsin.

Devilsin puolustuspelaaminen on suoraan sanottuna surkeaa, eikä se helpota maalivahtien työskentelyä. Chicago tarvitsee jokaisen pisteen ja joukkueen pelaaminen on paremmassa formissa Devilsiin nähden. Devilsin pakka saattaa hajota totaalisesti Chicagon hyökkäyspelaamisen ansiosta ja haemme kotijoukkueen voittoa tasoituksella.