SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Chicago Blackhawks – Colorado Avalanche: Primetimea Keskisen divisioonan tapaan!
  • Toimitus

Chicago Blackhawks – Colorado Avalanche: Primetimea Keskisen divisioonan tapaan!

julkaistu: 29.11.2019 17:42

Perjantai-illan Primetime-ottelussa Suomen aikaa kello 23 NHL:n Läntisen konferenssin ja Keskisen divisioonan joukkueet Chicago Blackhawks ja Colorado Avalanche kohtaavat United Centerissä. Joukkueet iskevät maanantaiaamuyöstä Suomen aikaa uudestaan yhteen Pepsi Centerissä.

Keskisen divisioonan viimeistä edellisenä oleva Chicago katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa kaatamalla Dallasin 3-0 United Centerissä edellisessä pelissään. Tappioputkea aiemmin Blackhawks oli voittanut putkeen neljä ottelua.

Chicagon pisterohmu Patrick Kane on 13 ottelun pisteputkessa, missä laituri on latonut yhdeksän uunia ja 22 pistettä.

Patrick Kane tekee maalin (sis. jatkoajan) @2.50

» pelaa kohdetta betssonilla  Betsson

Patrick Kane tekee vähintään 2 pistettä (sis. jatkoajan) @3.20

» pelaa kohdetta betssonilla  Betsson

Kuusi yhdeksästä viime ottelustaan voittanut Colorado katkaisi edellisessä pelissään Pepsi Centerissä Edmontonia (4-1) vastaan kahden ottelun tappioputkensa.

Avalanchen ykköstykki on ollut odotetusti Nathan MacKinnon, joka on täräyttänyt viidessä peräkkäisessä ottelussa neljä reppua ja yhdeksän pistettä.

Nathan MacKinnon tekee maalin (sis. jatkoajan) @2.20

» pelaa kohdetta betssonilla  Betsson

Nathan MacKinnon tekee vähintään 2 pistettä (sis. jatkoajan) @2.25

» pelaa kohdetta betssonilla  Betsson

Coloradon pelaajista myös Andre Burakovsky on ollut tikissä, sillä ruotsalainen on takonut viidesti kuudessa viime pelissä yhdeksän (6+3) pinnaa. Burakovskyn viiden ottelun pisteputki napsahti poikki Edmontonia vastaan.

Vaikka divisioonan väliset karkelot ovat aina intensiivisiä, kuumia ja tapahtumarikkaita keitoksia, joissa ei useinkaan ylilyönneiltä vältytä, arvioi Rolle-setä perusvoimaltaan Avalanchen tästä parista rutiinitasoltaan taitavammaksi nipuksi myös vierasaskissa, missä se pystyy kyllä palauttamaan Blackhawksin Stars-voittonsa jälkeen nopeasti jäänpinnalle.

Rohkeammat syövät rokan ja pyydystävät tasoitusvedoista vieraiden houkuttelevat ja pelikelpoiset kertoimet!