SEURAA MEITÄ:
×

DOTA 2

ETUSIVU / DOTA 2
Chatti-viesti kesken virallisen Dota 2 -pelin oli liikaa –  Joukkue sai varoituksen
  • Toimitus

Chatti-viesti kesken virallisen Dota 2 -pelin oli liikaa – Joukkue sai varoituksen

julkaistu: 23.01.2023 18:00

Dota 2 -joukkue BetBoom on ollut hyvässä vedossa Itä-Euroopan Dota Pro Circuit (DPC) Tour 1: Division I -sarjassa. Tiimi on useiden voittojensa ansiosta sarjan kärkipaikalla.

Vastikää pelatusta ottelusta One Move -joukkuetta vastaan odotettiin täten läpikävelyä, mutta toisin kävi. Ottelusta tuli erittäin kilpailullinen, kun One Move näytti paljon odotettua vahvemmalta.

Lopulta tiukka vääntis kesti peräti 60 minuuttia, ja päättyi BetBoomin voittoon. Totutun tavan mukaisesti pelaajat iskivät lopputuloksen ollessa selvä “gg” eli “hyvä peli” -lausahduksen chattiin. mutta BetBoomin Offlaner-roolia pelaava Nightfall päätti lisätä sanan “ez” eli “helppo” mukaan.

Dota 2 -pelaajat kirjoittavat “gg ez” usein satunnaisissa ranking-peleissä, jotka menevät tiukalle. Vaikka tiedetään hyvin, että voitto oli vaikea, pelaajat chattailevat “gg ez” pilkatakseen vastustajiaan tai puhtaan sarkasmin vuoksi. Nightfallin tapauksessa kiusoittelu saattoi johtua lisäksi henkilökohtaisesta kiistasta One Move -pelaajien kanssa.

Vaikka tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun pelaajat kiusoittelevat vastaavalla tavalla toisiaan, oli virallisessa ottelussa moinen kirjoittelu turnasujärjestäjä Paragonin mielestä epäurheilijamaista, ja se antoikin BetBoomille virallisen varoituksen käytöksestä.

Kuva: Valve Lähde: AFKgaming