SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Charlotte Hornets – Milwaukee Bucks: Bucksin rutiini liikaa
  • Toimitus

Charlotte Hornets – Milwaukee Bucks: Bucksin rutiini liikaa

julkaistu: 26.11.2018 19:47

Pohjois-Carolinan Charlottessa legendaarisen Michael Jordanin omistama Hornets kohtaa supertähti Giannis Antentokoumpon johtaman kovaan liitoon päässeen Milwaukee Bucksin. Vierailijat ovat pelanneet viisi viimeistään kotona ja voittaneet neljä.

Kotijoukkue Hornets on joutunut nojaamaan lähes pelkästään ykköspaikan Kemba Walkerin urotöihin. 28-vuotias lopullista läpimurtoaan tekevä 185 senttinen väkkärä kasasi hurjat kuusikymmentä pistettä Philadelphia 76ersiä vastaan, Hornetsin hävitessä silti jatkoajan jälkeen.

Joukkue on nuori ja taso tippuu Walkerin jälkeen paljon. Nuoressa Malik Monkissa on potentiaalia, mutta se ei tänä iltana teräksistä Bucksia vastaan auta. Viimeisestä viidestä voittoja on tullut kaksi. Kaksi edellistä on päättynyt Hornetsin osalta tappioihin.

Vierailijat tuovat parketille jopa idän mestaruudesta taistelevan nipun. “Greek freak” Antetokounmpo 27,2 pistettä ja 13 levypalloa peliin oikeuttavat tässä vaiheessa MVP taistoon. Viimeistelyprosentit kokonaisuudessaan, sekä kolmen pisteen viivalta edustavat sarjan absoluuttista kärkeä.

Walkerin vastaan Bucks lähettää kentälle fyysisen ja kovasta puolustuspelistä tunnetun Eric Bledsoen. Bucks ottaa tästä rutiinivoiton.