SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Charlotte Hornets – Denver Nuggets: Tasoerot suuria Charlotessa
  • Toimitus

Charlotte Hornets – Denver Nuggets: Tasoerot suuria Charlotessa

julkaistu: 07.12.2018 19:20

Charlotte Hornets saa vastaansa perjantaiyönä läntisen konferenssin kärkijoukkue Denver Nuggetsin. Coloradolaiset saapuvat Pohjois-Carolinaan seitsemän voiton putkessa, joka sisältää kovia päänahkoja.

Kemba Walkerin alkukauden ilmiömäinen suoritustaso on laskenut tavalliseen marraskuun taituttua joulukuuksi. Kakkospaikan Jeremy Lamb on nostanut tasoaan, mutta Hornets on silti tipahtanut kolmen ottelun tappioputkeen.

Vain Malik Monk on päässyt Lamb-Walker akselin ulkopuolelta yli kymmenen pisteen keskiarvoon. Miehen 37% onnistumisprosentti ei päätä huimaa.

Hornetsin kahden miehen show joutunee ongelmiin Nuggetsin ainutlaatuisen sentteri Nikola Jokicin johtamaa hyvin öljyttyä koneistoa vastaan.

Seitsemän ottelun putken aikana Nuggets on päihittänyt kovia joukkueita. Raptors, Thunder, Trail Blazers ja Timberwolves ovat huomattavasti Hornetsin tasokkaampia vastuksia. Kaikki näistä ovat kaatuneet vieläpä vieraissa.

Itäistä konferenssia ja samalla koko sarjaa johtavaa Toronto Raptorsia vastaan Jokic pudotti 23 pistettä, 15 syöttöä ja 11 levypalloa. Hirmuisia lukemia.

Valmentaja Mike Malone on saanut viime kaudella ongelmana toimineen puolustuspelin toimimaan. Huolimatta pitkästä loukkaantumislistasta joukkue sijoittuu kokonaispuolustuksessa korkealle.

Loukkaantujista Gary Harris on jonkinasteinen menetys, mutta enemmän systeemiin kuin yksilöihin nojaavan Nuggetsin pelaamisessa tämä tuskin isommin näkyy.

Lännen ykköspaikasta taisteleva Nuggets ei lähde yhteenkään peliin pehmeästi. Hornetsin pitäisi olla suupala vierailijoille.