SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Champion of Champions -turnaus penkin alle – Aleksi Virolaisen NIP ulkona
  • Juuso
    Syngelmä

Champion of Champions -turnaus penkin alle – Aleksi Virolaisen NIP ulkona

julkaistu: 28.05.2023 10:51

 

Ninjas in Pyjamas kohtasi eilen puolalaisjoukkue 9INE:n CCT 2023 Online Finals 1 -turnauksen alemman kaavion toisella kierroksella. NIP voitti turnauksen avauskierroksella brasilialaisen Metan, mutta putosi sen jälkeen alempaan kaavioon hävittyään Into the Breachille karttavoitoin 1–2.

9INE hävisi puolestaan avausottelunsa Sharksille 1–2, mutta voitti sen jälkeen Astraliksen akatemiajoukkueen, Astralis Talentin, alemman kaavion avauskierroksella suoraan 2–0.

Ninjas in Pyjamasin ja 9INE:n ottelu pelattiin “paras kolmesta” -periaatteella, jossa 9INE valitsi odotetusti avauskartaksi Vertigon ja NIP toiseksi kartaksi Miragen.

9INE sai turvallisen johdon valitsemansa Vertigon hyökkäyspuolella, kun puolalaiskokoonpano johti puoltenvaihdossa karttaa 11–4. NIP pystyi kaventamaan eron pieneksi, mutta se ei lopulta riittänyt. Avauskartta puolalaisille 16–13.

Miragessa nähtiin jälleen tasaista vääntöä, kun kartta venyi aina jatkoajalle saakka. Ninjas in Pyjamas ei pystynyt saamaan jatkoajalla yhtään kierrosta itselleen, jonka myötä 9INE voitti toisen kartan 19–15 ja koko ottelun 2–0. Kolmas kartta olisi ollut Overpass.

Ninjas in Pyjamas jäi tappion myötä turnauksessa sijoille 9–12 ja täten rahapalkintojen ulkopuolelle. Sijoille 7–8 olisivat saaneet palkinnoksi $5 000. Turnauspottina on $200 000, josta voittajajoukkue kuittaa puolet ($100 000).

Lähde: HLTV | Kuva: NIP