SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NFL logo
  • Toimitus

Carolina Panthers – Baltimore Ravens: Tiukka vääntö luvassa

julkaistu: 28.10.2018 17:32

Molemmat joukkueet ovat voiton tarpeessa. Panthers parantaisi voitolla playoff-asetelmiaan ja Ravens vastaavasti nousisi divisioonan käkreen jos Steelers tötöilee tänään Brownisa vastaan.

Panthers nousi viime viikolla 17-0 tappioasemasta ottelun lopussa voittoon Eaglesia vastaan. Ravens vastaavasti hävisi pisteellä Saintsille. Ravensia vastaan joukkueet eivät ole pisteillä juhlineet ja tähän luotetaan myös päivän vihjeessä. Vaikka Carolina onkin tällä kaudella paukutellut muutaman kerran kotona yli 30 pistettä, on kaksi edellistä vieraspeliä pisteet ovat jääneet vähin. Nyt vastassa on todella rautainen puolustus.

Ravens ei myöskään viime aikoina ole pisteillä juhlinut. Panthersin puolustus ei ole mitenkään päin huono, joten tänään ei paljon pisteitä nähdä. Alkukaudesta Ravens oli järkyttävän kovassa kunnossa redzonella, mutta nyt peleissä on nähty erikoisia kämmejä ratkaisevissa paikoissa.

Charlottessa on luvassa hyvää keliä tälle päivälle, joten sään takia pientä pistemäärää ei pelata. Yksinkertaisesti molempien puolustus on sillä tasolla, että jos pelissä ei nähdä puolustuksen touchdowneja, jäädään pisteissä pieneksi. Panthersin hyökkäys ei vakuuttanut viime viikolla mitenkään ennen ottelun loppua. Ravensilla on vielä parempi puolustus kuin Eaglesilla, joten o vaikea uskoa kotijoukkueen tekevän yli 20 pistettä.