SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Carolina Hurricanes – Colorado Avalanche: Iso kala hakusessa Primetime-pelissä!
  • Toimitus

Carolina Hurricanes – Colorado Avalanche: Iso kala hakusessa Primetime-pelissä!

julkaistu: 20.10.2018 06:01

Kolmen pelin vierasturneelta palaava Carolina kohtaa kolmatta vieraspeliä perätysten pelaavan Coloradon kotonaan Raleighissa.

Ottelu on myös kahden erinomaisessa iskussa olevan suomalaistähden, Sebastian Ahon ja Mikko Rantasen ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella.

Molemmat veijarit ovat aloittaneet kautensa erinomaisesti. Siitä osoituksena Aho (4+8=12) pitää tällä hetkellä pistepörssin viidettä sijaa ja Rantanen (2+11=13) löytyy sijalta neljä. Tiettävästi koskaan aikaisemmin ei kaksi suomalaista kiekkoilijaa ole löytynyt näin korkeilta sijoilta taalamiljonäärien liigassa.

Sekä Aho että Rantanen ovat rohmunneet pisteitä kauden kaikissa seitsemässä ottelussaan. Ahon maaleista kaksi ovat olleet joukkueensa voittomaaleja.

Vaikka Carolina palaakin vieraskiertueelta kotiin, on sen kalenteri hiukan Coloradoa kevyempi kahden huilipäivän ansiosta.

Illan ottelu on Hurrikaaneille neljäs peli seitsemään päivään. Avalanchelle ottelu on taas b2b-peleistä jälkimmäinen ja kolmas peli neljään päivään.

Hyvää liikettä ylläpitävä Carolina palaa voittokantaan kahden vierastappion jälkeen ja Aho jatkaa pisteputkensa kasvattamista.

Rantasella on ollut vaikeuksia maalinteossa, mutta pisteitä tulee silti liukuhihnalta Avalanchen Nathan MacKinnonin johtamassa ykkösvitjassa, jonka toinen laituri Gabriel Landeskog nakutti viimeksi hattutempun. MacKinnon jäi puolestaan ensimmäistä kertaa maaleitta, mutta ei pisteittä.

Aho on osunut neljästi, kolmessa eri ottelussa. Rantanen kahdesti, kahdessa eri ottelussa. Varsinainen iso kala on kuitenkin MacKinnon, joka on mätkinyt seitsemän häkkiä ja 11 pistettä seitsemään otteluun. Kanukkisentteri on kuitenkin onnistunut maalaamaan kuudessa pelissä eli 85%:sti.

Näistä ukoista on huomattavasti kerrointaan todennäkäisempää, että juuri MacKinnon onnistuu maalinteossa myös tänään. Anytime Wincastissta Carolinan voitto ja MacKinnonin maali antaa todella suolaista iltapalaa!