SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Carmelo Anthony Chicagoon – Tuskin pelaa peliäkään
  • Toimitus

Carmelo Anthony Chicagoon – Tuskin pelaa peliäkään

julkaistu: 22.01.2019 18:24

Houston Rockets ja Chicago Bulls ovat tehneet tänään tiistaina kaupan, jossa Carmelo Anthony vaihtaa maisemaa kohti Chicagoa. Samassa kaupassa Bulls saa vielä tukun rahaa miehen pelioikeuksien päälle. Hyvin ilmeistä on kuitenkin, että mies pyritään kauppaamaan pois vielä ennen helmikuun seistemättä päivää, jolloin NBA:n siirtoikkuna sulkeutuu.

Moni on hieman kummastellut, miten Chicagossa meinataan päästä Anthonystä eroon, mutta se järjestynee waiver listan kautta, mistä tuskin kukaan Anthonya nappaa. Tämän jälkeen mies on jälleen vapaa agentti.

ESPN:n tietojen mukaan Los Angeles Lakers saattaisi olla kiinnostunut vuoden 2013 korikuninkaan palveluksista, mutta he eivät olisi valmiita luopumaan yhdestäkään tämän hetkisestä pelaajastaan Anthonyn takia. Näin ollen kun Lakersin miehistö on valmiiksi täynnä on tämäkin skenaario kokolailla ohuen langan varassa.

Nähtäväksi nää onko Chicago Bulls valmiina antamaan Anthonylle näytön paikan jossain ottelussaan. Tällä hetkellä todella heikosti pelaava härkälauma ei nimittäin tässä varmasti mitään häviäisi. Muutama hyvä ottelu saattaisi kuitenkin olla omiaan nostamaan muiden joukkueiden kiinnostusta suurissa vaikeuksissa olevaa Anthonya kohtaan. Totuus taitaa kuitenkin olla se, että miestä tuskin kentällä tässä seurassa tullaan näkemään.

(Kuva: CBS Sport)