SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Valioliiga
  • Toimitus

Cardiff – Burnley: Tänään on vierailijoiden aika!

julkaistu: 30.09.2018 14:22

Tänään Valioliigassa pelataan sarjan häntäpäänkamppailu, jossa Cardiff saa kotikentälleen vastaansa Burnleyn. Ottelu on molemmille erittäin tärkeä, nimittäin vierailijoiden ottelut eivät ole lähteneet aivan viimekauden tapaan, vaan joukkue rämpii tällä hetkellä neljän pisteen voimin sarjassa sijalla 17.

Kotijoukkue on materiaaliltaan sarjan heikoin, eikä se ole alkukaudesta pystynyt näyttämään tätä väittämää mitenkään vääräksi. Pelillisesti joukkue olisi voinut hyvin hävitä jokaisen ottelun, mutta muutama tasapeli on saatu raavittua kasaan. Tämä on kuitenkin ollut joukkueen kokolailla maksimisuoritus. Tänään vastaan tulee heikon alkukauden pelannut Burnley ja avausvoiton ottaminen olisi sarjassa pysymisen kannalta erittäin tärkeää. Joukkueen hyökkäyksestä puuttuu tänään Mendez-Laing, mutta tämän en näkisi ratkaisevan ottelua.

Vierasjoukkue Burnley päästeli apinan olkapäiltään viimeottelussa nappaamalla neljän maalin voiton, joka oli kauden ensimmäinen. Tänään joukkue pääsee samalla miehistöllä kun viikkosittenkin kentälle, paitsi että vastus on muutamaa tasoa heikompi. Burnley on tämän päivän joukkueista reilusti tasokkaampi ja on valmiina tänään voittamaan. Jos joukkue on pallonhallinnan osalta yhtä vaarallinen kun viime ottelussa, niin joukkue on tänään minun papereissani selkeä ennakkosuosikki.

Jos joukkueet kohtaisivat kauden ensimmäisessä ottelussa, niin vierailijat olisivat selkeesti ennakkosuosikkeja. Nyt kuitenkin hommat ovat tasoittuneet, mutta kotijoukkueen laittamaninen suosikiksi on mielestäni tällä kertaa väärä arpa.

Sen takia  tänään Virkin rahanmonistuskohde on