SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Call of Duty -yhteisö raivoissaan Activisionille – Huijarit saavat mellestää mielensä mukaan
  • Perttu
    Leinonen

Call of Duty -yhteisö raivoissaan Activisionille – Huijarit saavat mellestää mielensä mukaan

julkaistu: 16.09.2023 19:10

Call of Duty -pelisarja on kärsinyt läpi historiansa huijareista, kuten monet muutkin moninpelit. Viimeisien vuosien aikana huijareita ja huijauskeinoja on kuitenkin nähty enenemissä määrin Warzone 2.0-pelimuodossa. Pelinkehittäjä Activision on tehnyt toimenpiteitä estääkseen huijaamista, kuten asettamalla huijauksesta jääneitä pelikieltoon.

Huolimatta estoista, huijareita juoksentelee edelleenkin Al-Mazrahin kartassa ympäriinsä. Al-Mazrah on nykyisen Warzonen kartta, joka sijoittuu Lähi-itä-tyyppiseen ympäristöön.

Nyt yhteisön kärsivällisyys alkaa kuitenkin olla koetuksella, sillä Activision on alkanut ottaa tiukempaa otetta pelin puhe- ja kirjoituschatista huijareiden pysäyttämisen sijaan. Tämä on saanut useat Warzonen ystävät purkamaan tuntojaan Activisionille sosiaalisessa mediassa. Yhteisön ymmärrykseen ei mahdu ajatus siitä, että huijata saat rauhassa, mutta jos kiroat pelin chatissa saat pelikieltoa.

Comment
by from discussion
inCODWarzone

Chatin valvonta on hyvä asia. Pelien sisällä kielenkäyttö saattaa mennä isostikin asiattomaksi. Silti yhteisöllä on pointtinsa asiassa.

Pelikieltojen prioriteetit tuntuvat olevan hukassa Activisionilla. Tulevaisuus näyttää tuleeko tähän muutosta vai jatkuuko Warzonessa meno kuin villissä lännessä.

Kuva: Activision Lähde: Dexerto