SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Call of Duty- pelisarjan uusin tulokas Modern Warfare 3 jakaa yhteisön mielipiteitä
  • Perttu
    Leinonen

Call of Duty- pelisarjan uusin tulokas Modern Warfare 3 jakaa yhteisön mielipiteitä

julkaistu: 04.12.2023 12:00

10. päivä marraskuuta julkaistu uusin Call Of Duty-pelisarjan tulokas Modern Warfare 3 on saanut osakseen runsaasti kritiikkiä, mutta myös kehuja. Pelisarjaa kritisoidaan mm. siitä, että sen julkaisutahti tuottaa markkinoille keskeneräisiä pelejä. Uusi Call of Duty-peli julkaistaan nykyisin kerran vuodessa.

Vaikkakin campaign-pelimuoto on saanut kritiikkiä on toisaalta MW3:n moninpeli saanut myöskin paljon kiitosta osakseen kriitikoilta ja pelaajilta. Vaikkakin sen matchmaking-systeemi tuntuu olevan rikki. Taitoon perustuva matchmaking näyttäisi vaikuttavan pahasti pelikokemukseen varsinkin aloittelijoiden tai vähemmän peliä pelaavien osalta.

Yksi hyvä esimerkki taitotasoon perustuvan matchmakingin rikkinäisyydestä löytyi Redditistä jaetulta videolta, jossa yksi MW3-pelaaja törmäsi suorastaan valtavaan taitoeroon.

He literally was evading and juking my bullets. Most cracked out player I’ve seen so far 💀
byu/Hood_Treesh inModernWarfareIII

Videon julkaissut pelaaja ei selvästikään ole liikkumisestaan päätellen pelannut MW3:sta isoja tunteja toisin kuin taas luoteja hullunlailla väistelevä pelaaja.

Kommenttikenttään onkin kerääntynyt useita kommentteja, jotka uskovat luoteja väistelevän pelaajan käyttäneen  käänteistä boosteria päästääkseen pelaamaan huonompiaan vastaan.

Hurjan nopea liikkuminen ja pelinopeus on myös jakanut yhteisön mielipiteet kahtia. Osa pelaajista kaipaa vanhoja Call of Duty-aikoja, jolloin pelinnopeus oli huomattavasti verkkaisempaa.

Arvosteluissa peli on saanut kiitosta mm. laajasta karttavalikoimastaan. Metacritic-sivustolla MW3:n arviot ovat ristiriitaiset, pisteitä se saa 56. Pelaajamäärissä se on jäänyt edeltäjästään, Moder Warfare 2:sta, jälkeen.

Kuva: Sledgehammer Lähde: Dexerto