SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Kerskailulle nolo loppu – Striimaaja kärähti huijaamisesta kesken lähetyksen
  • Aleksi
    Majander

Kerskailulle nolo loppu – Striimaaja kärähti huijaamisesta kesken lähetyksen

julkaistu: 02.09.2020 12:00

Huijaamisesta on tullut todellinen ongelma kilpapeleissä, kun yhä useampi koettaa käyttää epärehellisiä keinoja huipulle nousemiseen. Ylpeys käy kuitenkin usein lankeemuksen edellä, kuten kävi myös Call of Duty -pelaaja MrGoldsille.

MrGolds pelasi suorassa Twitch -lähetyksessä Call of Duty: Warzonea ja kertoi peliä odottaessa kuinka katsojat eivät usko kuinka hyvä pelaaja hän on ja kuinka hyvin hän hallitsee aseiden rekyylin ja siksi häntä syytetään huijaamisesta.

Kerskailulle tuli kuitenkin nolo loppu, kun Twitter -käyttäjä ERA7E jakoi videon lähetyksessä, jossa pelin taustalla näkyi selvästi huijausohjelmisto EngineOwning, joka tarjoaa käyttäjille useita eri huijausmahdollisuuksia Call of Duty -peleihin.

MrGolds kommentoi tapausta Instagramissaan väittäen, ettei huijannut pelissä ja pyytäen kaikkia lopettamaan ”roskan puhumisen”. Twitchiin selitykset eivät kuitenkaan uponneet, sillä MrGoldsin tili poistettiin heti, kun syytökset nousivat esiin. On epätodennäköistä, että MrGolds pystyy palaamaan Twitchiin, sillä käyttöehdot kieltävät kaikenlaisen huijaamisen peleissä.

Lähde: Ginx.tv
Artikkelikuva: Call of Duty

Luetuimmat nyt